Лео Меси и Аржентина може да пропуснат Мондиал 2018

Гаучосите" не успяха да победят слабаците от Венецуела и завършиха 1:1
Обновена: 6 сеп 2017 12:25 | 6 сеп 2017 11:58, Камелия Цветанова
5
Лео Меси и Аржентина може да пропуснат Мондиал 2018
Снимка: Reuters

Лео Меси и Аржентина може да пропуснат Мондиал 2018 в Русия, след като не спират с издънките и излагациите си по време на световните квалификации.

Рано тази сутрин "гаучосите" не успяха да победят слабаците от Венецуела и завършиха едва 1:1, с което сериозно намалиха шансовете си за участие на световните финали след година.

В момента Аржентина е на пето място в зона КОНМЕБОЛ и ако не успее да подобри позицията си в последните два мача през октомври, ще играе на бараж с Нова Зеландия.

Нищо чудно аржентинците дори да изгубят и това баражно място, ако продължават с излагациите си, което пък напълно ще ги лиши от участие на Мондиала в Русия.

Иначе Аржентина тотално доминираше в мача, но стигна до точката благодарение на автогол. През първото полувреме "гаучосите" разнебитиха съперника си, но напарвиха уникални пропуски, което се оказа решаващо.

В 50-ата минута Венецуела дори поведе с гол на Джон Мурийо, но малко по-късно защитникът Ролф Фелтшер прати топката в собствената си врата и подари точката на Аржентина.

Така Меси и компания трябва сериозно да се изпотят в следващите два мача, ако искат да не гледат световните финали по телевизията.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: АржентинаЛио Меси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Меси само показва , колко е безличен когато е няма силната халфова линия на барса. Извън барса е 0.Това не е Роналдо , който може на всякъде със всеки да обърне мача. CR7
4
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе дайте ние първо да успеем да победим Люксембург, седнали сме Меси и компания да мислим :)))
3
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както се оформя това световно ще е без Аржентина,Португалия,Франция и Италия!Уникално!
2
4
 
5
 
! Отговори
Snorky преди 6 години
Прекрасна новина!
1
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Венецуела откога са "слабаци"? Неведнъж са били Аржентина, Уругвай, Чили и прочие. Велика журналистика. Друг е въпросът, че съдийте редовно свирят тендециозно срещу тях тъй като са неудобна държава за световните футболни форуми.