Тити Папазов на война срещу слугинажа на БФС

Сервилността трябва да спре, настоява баскетболният треньор
Обновена: 8 сеп 2017 11:40 | 8 сеп 2017 10:23, Александър Попов
18

България трябва да се освободи от слугинажа във футбола, настоя баскетболният треньор след скандалите на Левски - Лудогорец. Дербито между "Левски" и "Лудогорец" в сряда завърши без победител, но сините твърдят, че са ощетени след поредица от съдийски грешки на рефера Никола Попов. Според треньора на баскетболния "Левски" Тити Папазов сервилността в българския футбол трябва да спре.

"Първо трябва да бъде уволнен съдията Никола Попов. Но по-големият проблем е шефът на съдиите Петър Петров. Докато той не си отиде, слугинажът във футбола няма да спре", отбеляза Папазов в студиото на "България сутрин".

Треньорът категорично заяви, че не вини Лудогорец за това, че са се възползвали от съдийските грешки, тъй като те "просто скачат по тоягата".

"Един от най-добрите ни съдии се провали на този мач и трябва да бъде санкциониран. Но как да го накажат като баща му е един от шефовете на БФС? На 9 септември България трябва да се освободи от слугинажа във футбола", посочи Тити пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
3
 
! Отговори
реве ми се преди 6 години
титка,поплачи малко,пий едно млекце и лягай да сънуваш иртиш
16
2
 
9
 
! Отговори
tato преди 6 години
Този ревльо и пълен некадърник ли ще назначава и уволнява в БФС, човека остарява и прогресивно затъпява време е за хапчета и усмирителна риза.
15
2
 
8
 
! Отговори
Мик Джагър преди 6 години
Темата е приключена: Тити е луд!!!
14
0
 
7
 
! Отговори
Дан преди 6 години
Ох,ох, оооххх. Ни мога. Шъ заривъ
13
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, уевскарчета, защо ли повечето коментари тук са против Тити и Уевски? Може би защото сте отбора на народа?:)
12
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тити, Тити, толкова си жалък! Какво е направило жалкото ти създание в жалкия ти живот? Само плач и ридание. Ти си едно жалко голямо детенце с умствена изостаналост /олигофрения, според Барчовски/, което цял живот е свикнало да му се дава млекце с шишенце в устата. Всичко, което пожелаеш трябва да ти го дават мама и тати, а и останалите.Всички сме ти длъжни, защото си едно голямо мамино детенце с червена петолъчка на челото. Жалките ти писъци разсичат всеки ден и всяка вечер софийските медии.
11
0
 
15
 
! Отговори
vlady преди 6 години
Трябва ярко самобитно творческо съдийство с много интуиция и въображение. Нужни са наследници на величия като Греъм Пол - въвел правилото за трети жълт картон, Иван Леков - въвел революционното правило за засада при автогол, Александър Костадинов - въвел революционното правило за изчистване на топката с ръка от гол линията и т.н. Съдията трябва да насочва развитието на срещата в правилната посока вместо да се превръща в пасивен регистратор на събитията на терена.
10
1
 
4
 
! Отговори
Обективен преди 6 години
От футбол отдавна спрях да се интересувам, но като бивш спортист добре знам, че съдиите в една или друга степен често отсъждат погрешно. Колкото на по-високо ниво са срещите, толкова повече някакви странични фактори влияят на съдийските решения и в този смисъл всеки, който критикува съдиите е прав. В този конкретен случай не знам какво е станало, може и Папазов да е прав, може и да не е, но реалността е, че всеки фен в зависимост от пристрастията си критикува съдиите и това е нормално.
9
5
 
15
 
! Отговори
Един преди 6 години
Тоя па! Оправи баскетбола, разрева се, възхитен от успеха си, та сега е тръгнал и футбола да оправя. Що не иде да прави дюнери - поне да има някаква полза от него?
8
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На 9-ти септември сме се били освободили от фашизма?!? Леле майко!!!!
7
4
 
8
 
! Отговори
Тити преди 6 години
Аз съм луд, луд съм!! Имам диагноза, но съм от старо червено потекло и имам много връзки. Нито съм бил добър баскетболист, нито съм добър треньор, но цял живот съм уреден и винаги ще бъда на постове,които желая,защото дори и да не искате да е така, в цяла България всичко е шуробаджанащина.Даже почитам още Т.Живков и 9-ти септември...смейте се де, аз и моите другари ще ви управляваме и манипулираме до дупкаи винаги ще сме на власт.Левскар = червен? Лудница:),нали бяхме уж бяхме от репресираните:)
6
5
 
11
 
! Отговори
Домузчо преди 6 години
Ей, завистници, тук ли сте? Значи Лудогорец не бил български отбор и нямал българи в състава?А сега като наляхте паричките от вивакома, за който ние всички наливаме средства от нашите сметки и започнахте да купувате чужденци на килограм, Левски не стана ли като Лудогорец?Но сега за вас това е нормално. Двоен аршин. Завиждайте и се удавете в завист.Вие никога няма да бъдете отбора на народа, защото винаги сте се проваляли в Европа и сте злепоставяли България.А срещу бг отбори само дузпи ви дават.
5
2
 
13
 
! Отговори
Ванко преди 6 години
Тити престани!Левскар съм ,поне 15 год.преди теб!Все съдиите са виновни на такива като тебе,Гошо чорбарчето и други!Твоята истина е различна от твоята,стига телевизионна емоция!Оставете хората,всеки бърка!Направете организация,станете шампиони ,поне веднъж,пък тогава коментирай!
4
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, конкуренцията е лошо нещо:), особено за софийските отбори. Нека си играят само те, а другите отбори от провинцията да си имат отделна група и всичко да е коректно при тях. Така всяка година ще са шампиони. Даже предлагам да има два шампиона от група от два отбора - Левски и Цска. Уж бяха врагове, но заслепени от омразата си към Лудогорец се заобичаха:). Българинът мрази силните и завижда. Започва да ги потапя, докато не изплува неговия зловещ образ.
3
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи за левскарите е нормално да са слаб отбор,но да им свирят дузпи и т.н. съдийски подбутвания и да са шампиони и после да "представят" подобаващо страната във Европа?Това ли искат тези фенове и "деятели"?Това са го правили много години наред,но когато се появи един отбор, който според тях не бил български и който показа как трябва да се работи и играе за големите успехи, той веднага им стана трън в очите и започнаха да го мразят..Ами нека тогава да играят само Левски и Цска,като др.им пречат
2
8
 
11
 
! Отговори
Oli преди 6 години
Има толкова вицове за Нане и Вуте...за омразата и завистта. Цяла България знае кой отбор е и беше най-добър през последните 6 години, но както винаги само "левскарите", които са от позицията на по-слабия отбор, са против и пак съдиите им са виновни. Когато обаче с десетки години наред бяха подпирани от съдиите, тогава всичко беше наред...има статистика за това, особено за невярващите.Незнам кой е отбора на народа, но знам, че огромна част от хората не обичат този отбор заради вечните претенции.
1
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не мога да разбера защо баскетболен треньор прави коментар за футболен мач!? Ама какво се чудя, типично за БГ да разбираш от всичко.