Хубчев викна Спас Делев за Франция

Националният селекционер обяви списъка на легионерите за световните квалификации
18 сеп 2017 15:50, Веселин Коларов
0
Хубчев викна Спас Делев за Франция
Снимка: Bulphoto.com

Селекционерът на националния отбор на България по футбол Петър Хубчев обяви имената на футболистите, състезаващите се в чуждестранни клубове, на които ще разчита за световните квалификации срещу Франция на 07.10.2017 на стадион "Васил Левски" и Люксембург на 10.10.2017 на стадион "Жози Бартел". 

 
Отборът ще стартира лагера си за предстоящите квалификации на 1-ви октомври.
 
Списък на футболистите състезаващи се в чуждестранни клубове, повикани в националния отбор за световните квалификации срещу Франция и Люксембург: 
 
Пламен Илиев (Астра Гюргево, Румъния), Страхил Попов (Касъмпаша, Турция), Петър Занев (Амкар, Русия), Васил Божиков (Слован Бр, Словакия), Георги Костадинов (Макаби Хайфа, Израел), Симеон Славчев (Лехия Гданск, Полша), Ивайло Чочев (Палермо, Италия), Александър Тонев (Кротоне, Италия), Ивелин Попов (Спартак Москва, Русия), Спас Делев (Погон Шчечин, Полша), Божидар Краев (Мидюланд, Дания), Андрей Гълъбинов (Дженоа, Италия). 
 
Прави впечатление завръщането на възстановения от контузия Спас Делев, който се подвизава в полското първенство. Александър Тонев също е в групата, но той беше и в тази за мачовете с Швеция и Холандия но отпадна в последния момент заради травма на бедрото.
 
Имената на футболистите състезаващи се в българското първенство ще бъдат обявени допълнително. Gol.bg припомня, че Ивелин Попов и Ивайло Чочев са наказани за натрупани жълти картони за домакинството на Франция. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Спас ДелевПетър Хубчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари