След невероятно футболно шоу: Победа за приятелите на Стоичков!

Те победиха с 3:2, а Камата поигра и за двата тима
Обновена: 20 сеп 2017 22:21 | 20 сеп 2017 22:16,
20

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Приятелите на Христо Стоичков победиха легендите на Барселона с 3:2 в страхотен шоу мач, който се игра на стадион "Берое" в Стара Загора. 

Събитието бе част от инициативата "Стара Загора - Европейски град на спорта", а освен това преди години Христо Стоичков бе обещал да направи нещо подобно в града и в крайна сметка зарадва местната публика.

Камата поигра за своите приятели през първото полувреме, а през второто бе част от легендите на Барса - неговият отбор на сърцето, където успя да се превърне в легенда.

Бербатов се отчете с хеттрик, а по този начин демонстрира, че е готов за индийското приключение Керала Бластърс. Той бе точен в 25-ата и 40-ата минути, но началото на второто полувреме започна силно за легендите на каталунците, които в 41-ата минута намалиха чрез Стоичков, а в 66-ата изравниха чрез Дани Гарсия.

Повече по темата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
0
 
! Отговори
Найс, а! преди 6 години
Поне прави нещо... ние мухльовците си бараме патките.
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен #14Кои партизани са страдали?И за какво?Някакви ***, които играли карти в гората и обирали мандри са се надупили, когато руснаците са окупирали България, а после за надупването си и родоотстъпничеството си са получили къщите на изгонените и избите достойни хора на страната (елита-който е унищожен от селско-болшевишката хунта).И са се изхранвали от вкараните насила в ТКЗС земи и животни на работещите по царско време честни и трудолюбиви земеделци?За тези партизани ли говориш?
11
7
 
6
 
! Отговори
мне преди 6 години
До Анонимен#10Митко си прави тренировка, за да влезе във форма за Индия, където ще получи един милион долара за 4-5 месеца. А в Англия е със статут на звезда (голмайстор на Висшата лига и два пъти шампион, носител на няколко купи, като в два от печелившите финали има и голове-все срещу Челси) , не случайно и до ден днешен въртят головете му по телевизията и го канят да коментира.Ти кой беше.(еврофутбола все още ли не ти връзва?)
10
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно време към 70-та година и нататък почти до 89-та партизаните като одъртели, сдали постовете на млади мушеници и като видели, че това което са страдали никой няма да го помни и най вече загиналите прекрасни млади хора, започнали да пишат мемоари. А легендите от 1994 г. правят поредица прощални мачове. Другото е бизнес намеренията на някои от тях да развиват школи и това е една реклама на Бербатов да речем.
9
27
 
8
 
! Отговори
Футболист преди 6 години
Какви футболисти са тези двама циркаджии - Бербатов - Жерава и Ицо - Челото? Тези смотльовци са объркали професията. В цирка им е мястото!
8
13
 
24
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Малко шоу за плебса ... Четвъртите в света одъртели като кучета. А, какви момчета бяха в онова незабравимо лято на 94-та ..Само заради него няма да кажа нищо лошо за организатора на мача ...Радвал ни е много .....
7
24
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Митко мн смешен беше. В Англия си бърка в носа ..тук почнал да се напъва със старчетата. Объркан човек.
6
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече стана банално
5
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Струва ми се, че изпадате в прекалено много размисли и анализи. Все пак е демонтративен мач, шоу за публиката. Никой не е закаран насила на трибуните, всеки знае кой е Стоичков. Кой е дошъл и кой не, не е основното.
4
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
дедо бе кви са теа тюфлеци къде си ги докарална Ицо внука Хасан
3
12
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тоя стоичков не прави ли вече 7 - 8 прощални мача?
2
13
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко, че едно време изгоря Софийския държавен цирк.
1
12
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Перуката игра ли?