Херо: Победихме с дисциплина и себераздаване!

Треньорът на Лудогорец на седмото небе след страхотната победа
29 сеп 2017 07:16, Елка Василева
17
Херо: Победихме с дисциплина и себераздаване!
Димитър Димитров-Херо. Снимка: архив, Булфото

Стигнахме до обрата с тактическа дисциплина, себераздаване и майсторство, заяви старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо след паметната победа на водения от него отбор над Хофенхайм с 2:1 в мач от група С на Лига Европа.

Неприятно е, че трети пореден мач започваме срещата, като допускаме гол. Все пак обаче успяваме да се справяме със ситуацията, коментира Херо.

"Много е трудно да надиграеш Хофенхайм, защото този отбор всяка седмица се изправя срещу колоси като Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд и Шалке, като не само играе с тях, но и ги надиграва. Заслугата е най-вече на нашите футболисти, защото те показаха мъжество и майсторство", оцени старши треньорът.

Още по темата

"И през първото полувреме стояхме добре на терена, но липсата на шанс и на самочувствие пред гола ни попречиха. Всички сме щастливи, когато всичко завършва добре", коментира Херо.

Той разкри защо е променил тактическата постройка на Лудогорец за двубоя срещу германците в Разград.

"Имайки предвид схемата на Хофенхайм, а именно 3-5-2, заложих на 4-4-2, защото исках да имаме максимална широчина по крилата и смятам, че това нещо се получи с включванията от втора позиция на нашите футболисти", обясни Димитров.

Какво очаква Херо от следващия двубой на своя тим в Европа – гостуване на лидера Брага в Португалия на 19 октомври: "Като всеки един треньор аз също се надявам на добра игра и успех срещу Брага. Знам, че те са спечелили днес. Ще ни бъде трудно, но ще опитаме да се надиграваме и в Португалия", каза той.

"Това е най-силният ни мач, откакто аз съм треньор, но и при гостуването в Турция играхме много силно", завърши специалистът.

Спортни новини четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: ЛудогорецХофенхайм
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
12
 
! Отговори
Do 4 преди 6 години
До АнонименПо-големи лобита от тези на Левски, в бг футола няма.И въпреки тях, пак сте некадърни и ревете срещу другите.Гела ви бил виновен. Снощи с купени съдии ли победи.Такъв мач български отбор до сега в Европа е нямал. Няма и да има като виждам отстаналите отбори.Всичко е просто завист на левскари и цесекари.
9
1
 
5
 
! Отговори
1 преди 6 години
херчооо,бая беше глътнал джама,сега ми приказваш ,за дисциплина.
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
херо от "скромност" пропуска да каже, че немците играха с втория или даже третия си състав, явно са отписали нацяло този турнир
7
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отбора победи въпреки Херо!
6
7
 
14
 
! Отговори
Хасан преди 6 години
Кьде сте софианци? Мьчно ли ви е ? Продьлжавайте да плюете ! И се учете от Разград !
5
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така както върви отбора от Делиормана ще си играе пред своя публика, нехаресван от все повече хора заради намесата на Гела във футбола. Купи цялата федерация, съдии, комисии, за да му свирят за победа на всеки мач. Дори и не ги гледах. Победили, ОК, но с какво това подобри футбола у нас? С нищо. Скъпо платени чужденци и нищо. Да не говорим за двете каруци публика. Остров на корупцията е този отбор.
4
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Яжте кренвирши за успокоение и от радост!
3
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не харесвам този отбор и не се интересувам от него. Основно заради Домус Гел, който разнебити БФС за да бъде всяка година шампион. И кое е българското на този отбор, шофьора на автобуса ли? Пълно с пакистанци.
2
10
 
14
 
! Отговори
Моряк и полвина преди 6 години
Браво на Лудогорец, долу Домуза! Не пожелавам на никого да работи за него!
1
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Херо и на Лудогорец! Не ме интересува нищо друго, а че побеждават и на високо ниво.А т.нар "грандове"... Ха! :-D:-D:-D