Робен: Синът ми тренира по-добре, отколкото ние при Анчелоти

Холандската звезда на Байерн е имал големи търкания с бившия си треньор
2 окт 2017 12:07, Веселин Коларов
1
Робен: Синът ми тренира по-добре, отколкото ние при Анчелоти
Снимка: Reuters

Един от лидерите на германския шампион Байерн Мюнхен – Ариен Робен, е бил безкрайно недоволен от тренировките на Карло Анчелоти. 

Италианският тактик беше уволнен в средата на миналата седмица и според журналиста от ESPN Марк Ловел, холандският национал е заявил: "В младежкия отбор синът ми тренира по-добре, отколкото ние при Анчелоти".
 
Bild вече разкри, че до решението се е стигнало заради слаби резултати, които бяха предизвикани от обтегнатите му отношения с тарторите на баварците. Освен с Робен, той развалил отношенията си още с Матс Хумелс, Джером Боатенг, Томас Мюлер и Франк Рибери.
 
За това подсказва и фактът, че нито един от изброените не пожела успех на наставника. Единствено Роберт Левандовски, Хавиер Мартинес, Артуро Видал и Тиаго Алкантара благодариха на тактика за прекараното време заедно, докато останалите играчи на Байерн запазиха мълчание. 
 
Като фаворит за заместник на Анчелоти изглежда Томас Тухел, който до миналия сезон беше начело на Борусия Дортмунд, но си тръгна след разногласия с ръководството. Сред спряганите имена е това и на Юлиан Нагелсман, който води съперника на Лудогорец в групите на Лига Европа Хофенхайм.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари