Хубчев: Ранният гол не ни смути, треперя от Люксембург

Селекционерът похвали играчите след загубата от Франция
8 окт 2017 08:17, Анисия Иванова
18
Хубчев: Ранният гол не ни смути, треперя от Люксембург
Снимка: БТА

Селекционерът на България Петър Хубчев похвали играчите след минималната загуба от Франция с 0:1 и призна, че трепери от Люксембург.

“Не бих казал, че голът ни смути. Точно обратното. Малко след този гол започнахме да играем. Първият съдийски сигнал ни смути, излязохме неуверени и с по-голям респект към Франция. Не само след почивката, но и през по-голямата част от първото полувреме се представихме добре. Не бих отличил нито един от този отбор. Няма лидер, така беше и в този мач. Второто полувреме беше по-добро”, каза Хубчев, който бе попитан дали това се дължи на влизането на Божидар Краев.

Още по темата

“Божидар Краев не е от такова голямо значение. Схемата беше друга и второто полувреме беше малко по-добро”, отговори селекционерът.

“Сигурен съм, че ще се чуят доста положителни гласове и коментари. Сега започвам да треперя и се притеснявам от Люксембург. Всичко друго освен победа ще е провал, защото там ние ще сме фаворит. Умора и пътуване не са оправдание”, призна опасенията си Хубчев за следващия противник на трикольорите.

“За мен най-важното е, че показваме тази прословута борбеност, която много поколения са показвали. Но това е малка крачица. Има много какво да подобряваме и в този компонент, и в много други”, завърши специалистът.

Още за мача четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
0
 
! Отговори
Гош преди 6 години
И мен ме е страх от Люксембург. Преди отдавана бяхме в една група с Холандия, Полша, Люксембург ... Няма да коментирам кай се класира ?
13
1
 
3
 
! Отговори
помнещ преди 6 години
Едно време /по комунистическо де/ имаше един такъв лаф: понеже загубата е минимална, това автоматически я прави победа ! Ами ... не е ли така ... ?
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 7 "Пиян руснак наби армията им :)""Възбуждаш се от руски войници ? А може би от Путин?Не се притеснявай. Не си единствен, в България е пълно с такива.Пък и живеем в 21 век все пак.
11
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
глуп.. защо трепериш. Мача е в работен ден и играчите на Люксембург ще работят и след това ще дойдат на стадиона .... а твойте лъвове откъде ще дойдат .. сън сити...
10
0
 
10
 
! Отговори
ъхн преди 6 години
толкова можем!имаме напредък! там как ни обрулиха забравихте ли?няма как при такова първенство и управление на футбола да сме по-добре!
9
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голямото постижение, че са ви били само с 1:0, а не с 10:0. Ходете се скрийте някъде! Колко пари взимате за това нищо, което показвате? Като се притеснявате толкова и не сте уверени се махайте оттам и дайте възможност на можещи те да се изявят.
8
7
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
абе как може на тоя вратарчето да му вкарат гол почти от линията....аман
7
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Люксембург са чутовна световна сила! Има резон за притеснение...Пиян руснак наби армията им :)
6
0
 
22
 
! Отговори
. преди 6 години
Ние никъде и с никиго не трябва да се смятаме за фаворит, г-н Хубчев.
5
3
 
22
 
! Отговори
боби мих. преди 6 години
*** то футбола не е за пайнерки и неможещи.щом и от люксембург започнахме да треперим/и ще паднем/,за какво става на въпрос.
4
0
 
27
 
! Отговори
ined преди 6 години
Че то си е за хвалба, успяха да опазят вратата им и вкараха само един гол.
3
0
 
23
 
! Отговори
разлика преди 6 години
Като чета коментарите на наш,те футболисти и треньори за мача с Франция...убедих се че те пишат за друг мач...Уж по едно и също време гледахме мач, но явно са били два различни....
2
1
 
20
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 6 години
Много си притеснителна,*** !!!
1
2
 
35
 
! Отговори
Моряк и половина преди 6 години
Страшен си Хубчев, щом и Люксембург те притеснява... СРАМ!