Всички обичат Пирло! От дете Маестрото пие вино с вода

В края на годината легендата спира с футбола
9 окт 2017 21:20, Веселин Коларов
0
Всички обичат Пирло! От дете Маестрото пие вино с вода
Снимка: Juventus.com

Легендата Андреа Пирло обяви, че в края на календарната година приключва с футбола. С неговото пенсиониране си отива една епоха. Маестрото е играл в Интер, Милан и Ювентус, но въпреки това всички го обичат.

Стил
 
Пирло е символ на спорната мъдрост, дълголетие и стил. Той не е от играчите с безумни прически, с които да привличат внимание. Почти винаги е бил с една и съща фризура, но преди няколко години си пусна брада, която прибави към имиджа му и малко бруталност.
 
Той не обича татуировките, но все пак има три. Името на сина си Никола, изписано с китайски йероглифи, буквата "А" в чест на дъщеря му Анджела и на безименния си пръст, точно под брачната халка, името на вече бившата му съпруга Дебора.
 
Винопроизводство
 
"Винаги съм пил вино, даже като малък – майка ми го смесваше с вода специално за мен. Харесва ми да дегустирам от различни региони, от различни производители. Обичам да чета за виното, да го разбера", казва Маестрото.
 
Винопроизводството е бизнес на семейство Пирло. Андреа има няколко плантации в Италия и Франция. Сега той прави около 20 хиляди бутилки годишно и планира да отвори ресторант в близост до завода в родния му град Флеро.
 
Миналата есен Nike разработи за Пирло бутонки с винен цвят. На стелките е изписано "Произведено '94" – годината, когато италианецът започва професионалната си кариера.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Андреа Пирло
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари