Ники Михайлов тренира с клуб от Висшата лига

Вратарят чака Кристъл Палас да му предложи договор
11 окт 2017 19:48, Веселин Коларов
6
Ники Михайлов тренира с клуб от Висшата лига
Снимка: Reuters

Националният вратар на България Николай Михайлов от няколко дни тренира с отбора на Кристъл Палас от английската Висша лига, научи БТА.

Лондонските "орли" имат сериозни проблеми в момента и след 7 изиграни кръга са на последното 20-о място в класирането без точка. Отборът е и с най-слабата защита в Премиършип- 17 допуснати гола, но за сметка на това все още не са вкарвали гол.
 
Мениджърът на тима Рой Ходжсън до момента разчиташе на уелския национал Уейн Хенеси, който обаче не се представя на ниво. Негова резерва е аржентинският ветеран Хулиан Сперони, а задачата е да се намери още един човек на този пост. Тъй като вече има достатъчно тренировки, синът на президента на БФС Борислав Михайлов очаква отговор дали ще му бъде предложен договор или не.
 
В седмицата, когато се е присъединил към Палас, към Николай е имало предложение и от Бърнли, но той вече е бил дал дума на лондончани и нямало как да промени решението си.
 
През лятото той можеше да се озове в новака във Висшата лига на Англия Хъдърсфийлд, който обаче в последния момент се отказа да му предложи договор. След края на периода му в Турция обаче, пред Ники Михайлов се предоставя страхотна възможност да рестартира кариерата си в най-силното първенство в света.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
АЛов преди 6 години
Последния във лигата и 3-ти вратар, но е в чужбина това за мен си е пропаднал живот.
5
0
 
3
 
! Отговори
Кристъл Палас преди 6 години
Тоя и за трети вратар не става.
4
0
 
7
 
! Отговори
яЗЕКА преди 6 години
"Отборът е и с най-слабата защита в Премиършип- 17 допуснати гола"...Значи татиното ще затвърди традицията. Трябва да приеме - там и без това са си зле, няма да го разберат че не може.
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ужас. Тоя помага на футбола, колкото и баща му.
2
0
 
14
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 6 години
И аз през миналата Неделя си правих снимки пред Белия Дом,ама не ме пуснаха вътре..........
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Перукан - баща му кога ще подава оставка? След като се издигнаха покрай Стоичков, Лечо и Балъков на световното 94, си присади глава и смени жената с гимнастичка! Ни морал, ни футбол.Оставка!