Вижте идеалния отбор, който пропуска световното

Байерн Мюнхен има най-много представители от клубните тимове
11 окт 2017 20:08, Веселин Коларов
3
Вижте идеалния отбор, който пропуска световното
Снимка: Reuters

Повечето от участниците на световното първенство вече са ясни. Общо 23 страни си осигуриха директни визи за шампионата на планетата следващото лято.

В зона "Европа" предстоят да се изиграят баражи, където са отбори от ранга на Италия, Хърватия, Швеция и др. Някои от фаворитите могат да изпуснат и последния влак за Русия, има и такива, които въобще не успяха да се качат на него.

 
В най-силна степен това важи за полуфиналиста от Евро 2016 Уелс, победителят в последните две издания на Копа Америка Чили, традиционната сила Холандия, която пропуска втори пореден голям форум и др.
 
В тези отбори е пълно със звезди, които няма да видим по терените в Русия. Но кой е идеалният отбор, който пропуска Мондиал 2018? Отговор на този въпрос можете да видите в прикачената ни галерия с уточнението, че легенди като Джанлуиджи Буфон още не са сигурни участници на световното.
 
В състава, който сме извадили, има най-много представители от германския хегемон Байерн Мюнхен, двама са от Борусия Дортмунд, а Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед и Ювентус могат да се "похвалят" с по един състезател.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Мондиал 2018
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 2 Нямаше значение резултатът между Колумбия и Перу за да е Аржентина на световното, ако това се опитваш да намекнеш, брачед. Трябваше Аржентина да бие за да е поне на бараж, и то на бараж само, ако Чили биеше като гост Бразилия и Колумбия биеше Перу.
2
1
 
1
 
! Отговори
Циганин преди 6 години
Има доказателства ,че Колумбия и Перу са договорили мача ,може от ФИФА да ги изхвърлят от СП ако са кристално чисти в управата !)
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оня папагал в понеделник дето злорадстваше, че Бог Меси също нямало да играе на световното с Аржентина къде е? К'во стана, бе, мишок? Как ти се отразява хеттрика на Меси? Муахахахаха...