Бат Венци към Киро: Като бяхме шампиони, той правеше платненки

Президентът на Славия оплю много сериозно Домусчиев
13 окт 2017 08:46, Веселин Коларов
33
Бат Венци към Киро: Като бяхме шампиони, той правеше платненки
Снимка: Bulphoto.com

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС – Венцеслав Стефанов, също взе отношение по скандала между Наско Сираков и Кирил Домусчиев. В интервю пред репортера на Bulgaria ON AIRВладимир Андонов, босът на "белите" отправи тежки критики към финансовия благодетел на шампионите. 

"Преди време имах честта да говоря и с Краля слънце, но вече я нямам. Изявлението (б.р. – на Кирил Домусчиев), което прочетох, не му прави чест. Той не може да говори за футбол с Наско Сираков. Когато говори за футбол с Наско Сираков, най-добре да мълчи. Той нанася огромна вреда на футбола ни. Това, че отборът му играе в Шампионска лига, е най-вече, за да гали неговото собствено его. Така, както Наско Сираков му каза, той е главният виновник да играят толкова много чужденци. Това с нищо не помага на футбола ни. Когато ние бяхме шампионите (б.р. – 1996 г.), Кирчо правеше платненки. Нищо, че сега е милиардер от кредити. Това да го напишете", заяви Стефанов.
 
Цялото интервю с Венцеслав Стефанов можете да чуете днес в сутрешния блок по Bulgaria ON AIR - "България сутрин".

За целия скандал четете в Gol.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
4
 
! Отговори
До 25 преди 6 години
До ГанчоОще един мало**ен фен на Левски :)Наско, освен футболист, не е бил нищо друго във футбола.Докато беше в левски като мениджър си гледаше само собствения интерес на мениджърската му агенция.Живее на стара слава и това е.По същата логика направихме всички от 94г. мениджъри в родния футбол и видяхме до къде ни докараха те. Футболист за мениджър не става!!!
27
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хаха...по същата логика и с Данчо Лечков ли не трябва да говорим за футбол? И с перуката?Това да си бил добър футболист, не те прави и добър мениджър или занимаващ се с футбол.Тук някои хора си мислят, че след като някой е бил добър футболист, след това футболната му кариера като мениджър/треньор и т.н. му е гарантирана заради "името му". Грешка.А, за самата ситуация, Наско не може да се мери с Домуса, защото не е изградил най-успешния отбор в България. Само номерата му ще останат.
26
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лично аз и когато бе в Левски не съм можел да трая Наско, след като си показа г---а на публиката.... но това не променя факта, че поне като спортист е легенда, а Домусчиев е просто поредният мафиот и е с голяма вина за съпипването на футбола ни.
25
7
 
6
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
коги слабия са били шампоани, всички 5 фена са получили инфаркт от радост.
24
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
OTKOGA ATANAS ILIANEV SIRAKOV E BIL VELIK FUTBOLIZT,TA TOI NE MOGESHE I PARZALENA TOPKA DA RITA.V KOCINATA LEVSKI GO PRIEHA,DA GONI TOPKITE,SAMO ZASHTOTO BASHTA MU BESHE NIAKAKV S BOREZ.
23
10
 
11
 
! Отговори
Ганчо преди 6 години
Никой няма право да говори срещу Наско. Ало продажници, на кого се подмазвате бе нещастници. Наско е легенда. Наско колкото е дал за футбола в България никой не е направил. Когато правеше Левски шампион всички му ближехте подметките, сега го плюете. Вие сте нещастници. Вие сте с къса памет и помните колкото помни една *** - 15 секунди. Спрете да коментирате теми които не са Ви ясни и никога няма да Ви станат ясни. Наско кандидатствай за президент на БФС, ще те подкрепим.
22
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато станахте шампиони ,футбола в България се играеше с бухалки.
21
6
 
18
 
! Отговори
до 18 преди 6 години
Точно така - от СИК беше и не само беше, а си подвизавше и като дясната ръка на Маргините, които бяха шефовете на СИК.Да не забравяме също, че по това връме Любмият ни Премиер беше пазач на паркинга на Замъка Хранков и паркираше мерцедесите на споменатите.Няма такава държава.
20
2
 
5
 
! Отговори
садфгбх преди 6 години
Аз цялото интервю не го намирам, Веско...
19
9
 
43
 
! Отговори
чекист преди 6 години
"Лудогорец" е бизнес проект , а не футболен клуб. За футболен клуб му липсва публика. Голяма грешка на Домусчиев е да влиза в остра полемика с футболисти или футболни деятели от време когато България тежеше на футболната карта. Припомнете си как се пълнеше стадион В Левски на международните мачове на разградчани, и колко позитивно бе посрещнат отбора. Днес клубът е недолюбван и това не е завист. Вина за това има главно Домусчиев -непремерени думи и липса на спортменско поведение на терена
18
5
 
19
 
! Отговори
Булгаристан преди 6 години
Така е в нашата държава (и САЩ), който(Мъск) има пари е корифей във всичко!Баничарите - строители, аптекари и жур.н.ал.я - депутати, физкултурници и рентиери - председатели на партии, пожарникари - министър предатели! И така и Кирчо - лопата, знае от коя страна се рита топката, но нали вече футбола е БИЗНЕС, Кирчо разбира!
17
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой и какъф е тоя стефанов, ве? Ааа неква мутра от сик потънала до шия в ла..а. Ми то затова сме в това положение и държава и футбол, щото сички се мислят за най-великите и разбиращите, а са си обикновени прости и *** селски цървулчета. Та е тоя тръгнал акъл да раздава, като онова дето си показваше голия газ на публиката сега и то се опитва да ръси мозък.
16
4
 
28
 
! Отговори
lol преди 6 години
В политиката е същото като във футбола - когато имаш едни и същи хора 30 години в управлението и нещата не вървят на добре, значи лесно може да се намери виновникът. Бат Венци 30 години е на хранилка и е прибрал толкова пари от черно тото и уговорени мачове, че и в Италия могат да му завидят.
15
6
 
38
 
! Отговори
Ама бат Венци преди 6 години
сега Киро е милионер а вие продължавате да носите платненки! Пилците се броят на есен а шампионската титла се защитава всеки ден! Не може така, веднъж шампион преди няколко десетилетия и после цял живот на стари лаври!
14
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам какво е говорил Домусчиев но този Венцеслав Стефанов се показва като голям комплексар. А изказването "Когато ние бяхме шампионите (б.р. 1996 г.), Кирчо правеше платненки." си е чист дeбилизъм.
13
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е баси комплексаря
12
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да бе да , наско сираков е супер светилото и всички трябва да мълчат ?!?наско с жена му оная алчна *** и дъщеря му къде се цунка с 13-то рязряден порно актьор .наско с трите леви крака и квадратната глава.
11
8
 
40
 
! Отговори
хххл преди 6 години
От сандали до коптагонтова е жестоката истинаиначе на работниците са се отнема процента за прослужено времеДомусчиев е най вредния инвеститор в БългарияЗа футбола неговия отбор е перачница за пари и е най вредния този господин отдавна трябва да е клиент на прокуратуратаКРИБ трябва да бъде закрита официално от държавата Симеонов вече го няма
10
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя не е никакъв мъж - ако беше нямаше да си инжектира ботокс и колген като някаква кифла. Вариантите са два - или е хей или е много суетен. На 50 години си е опънал личицето като някакъв 20-годишен им-бецил.Толкова е изкуствен целия, че нямам думи. Сигурно живее и в стерилна камера.И на всички снимки постоянно е нашмъркан. Нали белото му е без пари. Прави си го сам. С активното съдействие на Суджуците.
9
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гела кога ще върне 5-те млн на данъкоплатците, които щедрата Тиква му подари ей така.