Неймар е недоволен в ПСЖ, съжалява за Барса

Бразилската звезда не се разбира и с Унай Емери
30 окт 2017 14:50, Веселин Коларов
21
Неймар е недоволен в ПСЖ, съжалява за Барса
Снимка: Reuters

Най-скъпият футболист в историята на футбола – Неймар, вече съжалява за рекордния си трансфер в ПСЖ.

През лятото "принцовете" платиха невижданите 222 милиона евро, за да активират откупната клауза на бразилската звезда от Барселона и той се съгласи да премине на "Парк Де Пренс".
 
Според Mundo Deportivo обаче нападателят още не може да се адаптира към живота в Париж и не се чувства комфортно във френската столица. 25-годишният техничар изпитва сериозна носталгия към Каталуния, а освен това не се разбира и с треньора на ПСЖ Унай Емери.Като доказателство за носталгията, испанската медия прилага и снимка от официалния профил на Неймар във Facebook, където е в компанията на Лео Меси и Луис Суарес. Към фотоса кариоката нарича бившите си съотборници "свои братя".
 
Още преди няколко дни и френската спортна библия L'Equipe написа, че Неймар не одобрява методите на Емери и двамата са се скарали. Ако това е истина, бразилецът се е забъркал във втори скандал в ПСЖ за едва няколко месеца. Преди това той влезе в противоречие и с Единсон Кавани за това кой да изпълнява дузпите и статичните положения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: БарселонаПСЖнеймар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално е, но той трябваше да го очаква. Да отидеш от Барса в ПСЖ е все едно да се качиш от Мерцедес на Фолсфаген. Но когато си вирнеш носа ... С кариерата му е свършено, макар че е много млад. Пожелавам му скорошно връщане на "Ноу Камп" или в поне в отбор от истинско първенство.
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 9Даже не е полутежка, а лека :)
7
1
 
7
 
! Отговори
LethianDream преди 6 години
Меси и Роналдо започват да залязват, скоро четох интервю с Алдаир, по-старите фенове на футбола вероятно знаят кой е той. Неговото мнение беше, че 2018 или 2019 Неймар ще вземе Златната топка. Лошото е, че наградите вече не се връчват за индивидуални качества, 2010 си спомням какъв фамозен сезон направи Уесли Снайпер и въпреки това не взе ЗТ. А такива статии са пълен смях, не харесвал Айфеловата кула, грозни били французойките, Емери не го разбирал. Измислици на медиите..
6
4
 
19
 
! Отговори
ив преди 6 години
Неймар знае ли,че е недоволен ?
5
3
 
18
 
! Отговори
г преди 6 години
Не ми се вярва Неймар да е недоволен че е в ПСЖ -той играе с по-голям хъс отколкото в Барселона миналата година ,виж може би не се разбира с отсаналите футболисти освен с бразилците както се разбираше с Меси и Суаерс ,но всичко е въпрос на време . А с треньора винаги звездите трудно се разбирали ,освен ако треньора не слуша "таратора" или звездата на отбора(Те не винаги са едно и също лице) . Преди не гледах френското първенство ,но откакто мина Неймар започнах да гледам мачове на ПСЖ и Монако.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименМу кажат, че ще спрат субсидиите на Парца и да видиш как отишал при чаршавафите от Манчестър. даже и Ламанша ще преплува.
3
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тази снимка кой е Меси и кой - Суарес?
2
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комерсиалният футбол е нищо освен актьорство майсторство и пране на пари. Ще го продадат завалията за БВШ на Тринидат и Тобаго, та да не се сърди кардараша.
1
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ужас! Горкия! Жив да го ожалиш.