Левски търси отбор на Черната сила

Жуниор Мапуку едва ли ще остане на "Герена" до края на сезона
3 ное 2017 09:21, Веселин Коларов
5
Левски търси отбор на Черната сила
Снимка: Bulphoto.com

Жуниор Мапуку е един от футболистите, които няма да изкарат целия сезон в Левски.

 
Това е категоричното желание на спортно-техническия щаб на Левски и с него са запознати, както спортният директор Даниел Боримиров, така и хората, които плащат заплатите и осигуряват цялостното финансиране на клуба. Те ще трябва да търсят нов отбор на Мапуку.
 
Нападателят не може да намери общ език с треньорите и, меко казано, не тренира с настроение, а това се отнася и за мачовете и особено в моментите, в които разбира, че или трябва да излезе от терена, ако е бил титуляр, или ако бъде пуснат като резерва твърде късно.
 
Напоследък Мапуку, сам наричащ себе си Черната сила, дори не намира сили да се закани на останалия футболен свят посредством социалните мрежи. Делио Роси има изисквания, които той едва смогва да изпълнява и на тренировки, и на мачове.
 
Италианският треньор претендира за по-сериозно отношение на Мапуку и в двете фази на играта. А освен това голям проблем е и кондицията на привлечения от Берое нападател. Той трудно може да издържи на високо темпо и след няколко минути на препускане се изключва от игра за дълъг период от време. След това идва и проблема с възстановяването на играча, който трудно връща показателите си в нормални граници.
 
Вече е решено категорично, че Сержиу Буш е предпочитаният от Делио Роси централен нападател, въпреки че и към него има забележки. Румънецът обаче е далеч по-грамотен тактически, по-изпълнителен е и е по-спокоен като характер. Постът централен нападател е един от задължителните, на които Роси иска ново класно попълнение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: ЛевскиЖуниор Мапуку
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
мистър ГочИ преди 6 години
До Мапуку 4:Никой от феновете не Берое не иска Мапуку за 3-ти път обратно в отбора! 1-ви коментар е абсолютно прав! Предупреждавахме левскарите, че тоя е "върти-лопата" и финансовите му претенции са доста силно преувеличени за това, което може на терена.ДО коментар 2: Пуска го тогава, защото много правилно си забелязал - тича 15-20 мин и после с ръце на кръста до края на мача, ако е пуснат титуляр. Буква "Ф" обратно в Беоре не ни трябва!
4
9
 
3
 
! Отговори
Мапуку преди 6 години
се връща в Берое и отново напуква три на лефски
3
0
 
16
 
! Отговори
тнт преди 6 години
Дайте "Черната сила" на Тешо Манов от Факултето! Коня му скоро умря и сега човека няма кого да впряга.
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добро определение е дадено за играта на Мапуко. Роси правилно го пуска последните 15-20 минути всеки мач. Прави няколко рейда, тича като кон, някакво безумно тичане, и с топката каквото стане. На тоя човек трябва да се обясни, че в крайна фаза трябва и малко техника. Устрема си е устрем, но крайният удар не непремно трябва да е хамалски, може и да подаде. Това си е до футболен интелект.
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Берое му сърбахме попарата на този бял човек, казахме ви да не ги вземате, но вие забили главите в сурватка не слушахте!