Моуриньо за скандала с Конте: Трябваше да го гоня по терена ли?

Двамата не се ръкуваха след дербито в Лондон
Обновена: 6 ное 2017 16:52 | 6 ное 2017 16:52, Веселин Коларов
0
Моуриньо за скандала с Конте: Трябваше да го гоня по терена ли?
Снимка: Reuters

Тихата война между мениджърите на Челси и Манчестър Юнайтед – Антонио Конте и Жозе Моуриньо, продължава с пълна сила.

След вчерашното дерби между двата отбора, спечелено с 1:0 от домакините от "Стамфорд Бридж", те пропуснаха традиционното ръкуване, което е знак на уважение.
 
Специалния обясни своята гледна точка за това. "Трябваше да тичам след Конте до центъра на терена, за да се поздравим ли?", зададе риторичен въпрос португалецът. "Бях там и подадох ръка към треньорския му екип. Ето защо смятам, че съм изпълнил задължението си. Не мога да гоня Конте, нито да го чакам на тунела до дойде. И защо трябва да го правя, ако реша? Не виждам никакъв проблем, вие винаги се притеснявате", каза още Моуриньо, обръщайки се към журналистите.
 
Италианският тактик също беше попитан защо не е отишъл да се ръкува с Жозе. "Това не е важно, победата е важна. Трябва да се уважаваме на терена, извън него всеки е свободен да има собствено мнение. Стиснах ръцете на хората, които бяха около мен", обясни Конте.
 
Двамата влязоха в конфронтация през 2016 година по време на дербито между Челси и Юнайтед в Лондон. "Сините" спечелиха с категоричното 4:0, а след мача Моуриньо обвини своя колега, че се е радвал много бурно при третия гол на столичани, с което унизил него и "червените дяволи". После двамата спориха на няколко пъти до тъчлинията и оттогава не се разбират.

Още спортни новини четете в Gol.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари