Левски се размина с трансфера! Рибейро няма да играе на "Герена"

"Сините" не могат да платят за правата на бразилеца от АЕК
10 ное 2017 11:06, Веселин Коларов
4
Левски се размина с трансфера! Рибейро няма да играе на "Герена"
Снимка: aekfc.gr

Трансферът на бразилския ляв защитник Винисиус де Фрейтас Рибейро в Левски е пред провал. 24-годишният бек в момента не е опция за сините, пише "Тема Спорт". За интерес към бранителя на АЕК Атина се заговори в началото на седмицата.  

Той бил добре познат на треньора Делио Роси, тъй като също като него е бил част от Лацио. Няколко са причините за провала на сделката. Основната е, че бразилецът има договор до лятото на 2019 година и цената му е 500 000 евро, сума, която сините не искат да плащат. Другата е, че му липсва игрова практика. 
 
Той изпълнява периферни функции в АЕК, като го пускаха за последно в мача за Купата срещу Аполон Лариса на 26 октомври. Третата е желанието на собственика Спас Русев да се спре със съмнителни трансферите и да няма излишни рискове при привличането на нови футболисти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Левски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
Цска умря преди 6 години
По повод новосформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.
2
3
 
10
 
! Отговори
CSKA преди 6 години
Без пари можеше при Ангел Солаков като ги правехте сини МИЛИЦИОНЕРИ !!!
1
2
 
11
 
! Отговори
Финягата преди 6 години
... Е няма нищо де ! ..... Затова пък нашето момче - Божинката е ... свободен агент ... и ще го взимаме ! .......... Няма кой да къса и мята салфетките по чалготеките и да "води" момчетата сред "чалга дивите" ...... !!!!!