Неймар към Меси: Ще ме приемете ли отново в Барса?

Най-скъпият футболист на планетата не е щастлив в ПСЖ
10 ное 2017 14:28, Веселин Коларов
3
Неймар към Меси: Ще ме приемете ли отново в Барса?
Снимка: Reuters

Най-скъпият футболист на планетата – Неймар, има проблеми в ПСЖ и идеята му да се завърне в Барселона съвсем не е чужда, съобщава Sport.es. 

Според изданието, до подобно заключение са стигнали футболистите на каталунците, начело с Лео Меси и Луис Суарес. Наскоро бразилската звезда се срещна с бившите си съотборници на "Камп Ноу" и публикува снимка в социалните мрежи на бившото знаменито трио MSN. Както винаги, Неймар е бил в отлично настроение и се е шегувал, но един въпрос озадачил Меси и компания. "Ще ме приемете ли, ако се върна?", попитал Ней.
 
От него звездите на Барса заключили, че нападателят не е щастлив в ПСЖ, въпреки че на "Парк Де Пренс" изпълняват всичките му прищявки. Поне засега, завръщане изглежда невъзможно заради публичните нападки, които техничарят си отправи с президента на клуба Хосеп Мария Бартомеу. 
 
Неймар напусна каталунците през лятото за рекордните 222 милиона евро, след като френските богаташи платиха освобождаващата му клауза. През последните дни се пише, че президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес иска да вземе звездата на "Сантяго Бернабеу" през 2021 г., за да смени Кристиано Роналдо.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
13 преди 6 години
VIE - GLUPACITE - KAKVO PECELITE- AKO SE VARNEEE!!!
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Перес иска да го вземе през 2021г.Това изречение направо кърти мивки!През 2018,или през 2019 не би го взел така ли?Даже и Неймар да има желание?
1
1
 
1
 
! Отговори
Субелитариат преди 6 години
Прави им психически атаки. Пълен ***.