Ще ходи ли Каранга в Бенфика или Висшата лига?

"Червените" излязоха с официално съобщение за сагата
10 ное 2017 15:03, Веселин Коларов
9
Ще ходи ли Каранга в Бенфика или Висшата лига?
Снимка: cska.bg

ЦСКА излезе с официално съобщение относно звездата си Фернандо Каранга. От вчера бразилският голаджия е трансфериран в Бенфика, Уест Бромич и Кристъл Палас, като се появиха информации, че португалският гранд е готов да плати 7 милиона евро за стрелеца.

 
От "Българска армия" обаче са категорични, че оферта за Каранга не е постъпвала и заявяват, че със слуховете се цели голмайсторът на Първа лига да бъде разконцентриран.
 
Ето съобщението без редакторска намеса:
 
"Армейци,

по повод на появилите се информации в някои медии ви информираме, че конкретна оферта за Фернандо Каранга не е постъпвала в клуба. Да, интерес към голмайстора на Първа професионална лига има от много отбори, но до момента няма клуб, който да е изпратил конкретно предложение за нападателя.

Всички информации, които се разпространяват в момента, са спекулации, целящи да разконцентрират футболиста преди предстоящите важни мачове. Ние обаче вярваме, че той няма да се поддаде на спекулациите и ще продължи да се раздава на терена с червената фланелка.

От ръководството". 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: ЦСКАФернандо Каранга
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На пролет ще му падне цената и ще се моли за ЛЕВСКИ.
2
1
 
1
 
! Отговори
***заЛевски,Оле! преди 6 години
Той на "Левски" не можа да вкара от чисто положение, в "Бенфика" щял да ходи. На слабите отбори и бабите вкарват. Питайте Бербатов или Йовов.
1
3
 
7
 
! Отговори
Да бе преди 6 години
Там ще може да се пери на съдията,ама друг път!Вземайте му парите,ако някой ги дава,да не останете само с тези от шекеря дето се стопи!