Юве ще трепери в ШЛ, врътна скучно 0:0 с Барса

Меси изненадващо започна голямото дерби от пейката
23 ное 2017 07:53, Александър Попов
4
Юве ще трепери в ШЛ, врътна скучно 0:0 с Барса
Снимка: Reuters

Ювентус и Барселона завършиха наравно 0:0 в голямото дерби от група "D" на Шампионска лига.

Двата колоса изнесоха постна продукция в Торино, но въпреки това каталунците си осигуриха участие на 1/8-финалите в турнира.

"Бианконерите" пък ще треперят до края за мястото си във фазата на директните елиминации, тъй като Спортинг Лисабон разби Олимпиакос и кръг преди края е само на точка зад италианците.

На 5 декември Юве гостува в Гърция, докато Спортинг на "Камп Ноу", но добрата новина за "старата госпожа" е, че всичко е в нейни ръце и при успех в Пирея, ще продължи напред.

Голямата новина от мача на Ботуша пък беше свързана с Лео Меси, който изненадващо остана резерва, но се появи на терена след почивката. И той обаче не успя да промени нищо и сблъсъкът завърши без голове.

Всичко за мачовете в Шампионската лига четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Фиорентина преди 6 години
Ха-хаха ,случва се особено ако си подпиинал здраво.Така на Тонъм-Реал 3:1 мой приятел ликуваше на всеки гол на белите/Тотнъм/-имаше едно казах ли ти,казах ли ти хаха.Тръгна си развеселен а аз си умрях от смях поне още 2ч.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мачкай Гриша завистливите псевдоинтелектуалци Волгин и Терзийски.
2
1
 
5
 
! Отговори
РБК37 преди 6 години
Тези от Барса всекой сезон с нови екипи ,отначало помислих че играе Рома и "бац" и Меси в екип на Рома ... тези нямат ли си един екип и за домакинство и един за гостуване когато не се получава с домакинския .Ювентус е слаб тази година ,но ще прескочи групите .
1
0
 
10
 
! Отговори
д преди 6 години
И мачовете в ШЛ станаха скука.