Лудогорец ще трепери до последно, Херо го е яд

Господ ни беше обърнал гръб, заяви треньорът на "орлите"
Обновена: 24 ное 2017 08:40 | 24 ное 2017 08:40, Александър Попов
40
Лудогорец ще трепери до последно, Херо го е яд
Снимка: Булфото

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо остана разочарован от загубата с 1:2 от Истанбул ББ в мач от груповата фаза на Лига Европа. След почивката разградчани създадоха куп опасни положения, но реализираха само едно, заради което до последно ще треперят за мястото си във фазата на директните елиминации.

"Изключително ме е яд за положенията през второто полувреме. Нищо не може да се промени. Господ ни беше обърнал гръб. Това е футболът, приемаме нещата. Болно ми е, защото след второто полувреме нашият отбор не заслужаваше да загуби. В контрола на топката имаше брак в нашите действия. След 30-ата минута стана 2:0 и заиграхме както трябва. Щастието не беше на наша страна, вторият им гол стана с рикошет. След почивката нашият отбор диктуваше събитията на терена. Трябваше ни малко повече шанс през второто полувреме. Не мога да виня момчетата в нищо, те се стараха", заяви Херо.

Лудогорец загуби с 1:2 от Истанбул Башакшехир в среща от Група "С" на Лига Европа и направи голяма грешка в битката за класиране в следващия кръг на надпреварата. Добрата новина за разградчани е, че все още държат съдбата си в собствени ръце, след като имат 8 точки в групата.

Лидер е Спортинг Брага с 10 точки, турците от Истанбул ББ са с 5 пункта, а Хофенхайм е с четири и аут от следващата фаза на турнира. Португалците със сигурност продължават напред в турнира.

Неприятното за разградчани обаче е, че в последната среща гостуват в Германия, където Хофе ще търси реванш пред феновете си.

Равенство срещу германците ще прати напред Лудогорец, независимо как ще завършат Брага и Истанбул ББ. Головете за турците в мача забиха Висча (20) и Фрай (28), точен за българите бе Марселиньо (65).

Още отзиви от мача в Лига Европа четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: ЛудогорецИстанбул ББ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
Тоз преди 6 години
Това е херо-стратега. Вместо да играеш за Х и каквото стане, тръгваш да се надиграваш. Пълна тъпотия. Но нека, аз така и така не харесвам нито херо, нито този изкуствено създаден отбор.
32
0
 
0
 
! Отговори
майорски преди 6 години
Херо съсипва отбора !!!!Водят го за големия стратег но с нищо не показва това !Стратегията му първото полувреме беше :Прибра отбора в защита ...и разчита на дълги пасове отзад и на бързите нападатели ...първото полувреме Лудогорец въпбще не се опитваше да разиграва топката в центъра ...което е една от силните им страни призната дори от чуждестранни треньори ...това стратегия ли е ? така играе черноморец срещу ЦСКА.Левски на Армията/Герена ... признавайки се за по слаб отбор !!??
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Херо тотално обърка тактиката и това не беше Реал Мадрид за да играе по този начин,сега в Германия трябва да е готов за напускане,че Хофе лесно няма да загубят.
30
6
 
4
 
! Отговори
vlady преди 6 години
Единственият българин в Лудогорец показал класа беше Владислав Стоянов, но за съжаление получи много тежка контузия и в най-добрия случай ще е готов за игра през пролетта. Терзиев и Дяков не са нещо особено, Наумов е много млад и още не е готов за титулярен вратар.
29
5
 
4
 
! Отговори
vlady преди 6 години
Дерменджиев не превъзхожда Димитров като треньор - в двата мача с Апоел допусна съществени грешки в състава и играта. В гостуването можеше да се постигне благоприятен резултат 2:2, в домакинството Лудогорец допусна бърз гол след като поведе с 3:0. Имаше и други съмнителни решения.
28
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Със сигурност единствения българин - треньора трябва да е виновен. Не може проблема да е в самата концепция, например. Ами сменете го и него . После може българският въздух да ви е виновен - ами изнесете си проектчето другаде.
27
8
 
8
 
! Отговори
Ботев до 26 преди 6 години
Ранглистата, която си извадил, отразява пика на тъпия ви антибългарски проект от миналата година. Също, тежката криза в Левски и недопускането на ЦСКА в ЕКТ за поредна година. Продължавайте да падате у нас и да кретате под средно европейско ниво в ЕКТ с 11 чужденци на терена, щом ви харесва. Но да сте на ясно, че на никого не му пука за ОФК Кремвирш. Не си хабете парите за ***, журналета и коментатори, виещи пресилено по тв.
26
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
РАНГЛИСТА НА УЕФА към 24.11.2017 :43-Лудогорец252-Лвски284-ЦСКАТова отговаря на въпросите дали Лудогорец купуват мачове и защо няма българи в Лудогорец !Ако си мислите,че това 43то място е постигнато без труд,дисциплина,профисионализъм и ФУТБОЛ,то трябва да сте наистина много зле !Завистта ,просташтината и злобата ще ви погубят !
25
0
 
8
 
! Отговори
До Ганчо преди 6 години
***,само името ти е достатъчно - *** !!Хахаха
24
1
 
2
 
! Отговори
До 20 преди 6 години
БрИто,голям виц !
23
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не, няма български играчи в Лудогорец, защото няма български играчи по принцип. Левскарите и цесекарите да не говорят за традиции, щото един добър футболист не е излязал от школите им през последните 10 години. Перат пари с африкански туристи и толкова.
22
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не съм хейтър,но Димитър Димитров собственоръчно оплеска нещата в последните два европейски мача.В Разград срещу Брага след като поведе в 70-та мин. извади трима офанзивни и вкара трима дефанзивни, като по -този начин сам си натика отбора в миша дупка,та щеше да падне накрая.Снощи пак прибрал отборът,излиза за равен! Това не е стилът на Лудогорец! Димитров ако не вземе точка в Германия е много вероятно да бъде изгонен и то с право.
21
2
 
10
 
! Отговори
Фиорентина преди 6 години
Херо като ще правиш сеир го направи поне като хората преди тебе-Моци на врата ,Ернан-център.Освен че хората ще се порадват и резултата нямаше да е такъв.Направи поне шоу без завеси-така де закво подгрявахме снощи.
20
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турнирът Лига Европа е истинска досада за европейските отбори и зрителите.Никой не иска да играе в него и затова повечето отбори излизат с резервите.Изключение правят само слабаците като нашата гелосана сбирщина.Затова и резилът снощи е по-голям,защото гостите играха с втория си състав.В този аспект за нивото на турнира не включвам разбира се представянето на Ман Ю миналия сезон.Моуриньо просто нямаше друг шанс за ШЛ,затова взе ЛЕ.Нещо,което може да направи тази година и Арсенал.
19
2
 
6
 
! Отговори
До реалист преди 6 години
Поне за тия футболисти, не е далеч от истината. Няколкото поредни години шампион и липсата на реален съперник у нас ги разглези и станаха "звезди" от нашенска величина, и ... последиците не закъсняха.В крайна сметка, нищо ново под Слънцето, и с големите клубове е така - едно поколение избутва няколко сезона / години и се изчерпва. А кибиците като мене най-много се дразнят от предпочитанията на футболистите ни повече да се изявяват по масите в някое "... сити", вместо да ритат за подобно име.
18
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Български играчи няма ли този отбор?
17
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Победа идва с мачкане на противник!!Къде беше отборът ти цяло първо полувреме бе,Херо??Защо не бяха надъхани още преди мача,а трябваха 2 гола в нашата врата и приказки в съблекалнята на полувремето??Нагласата на играчите за един мач е дело на треньора,реди състав,определя тактика и психологически нахъсва играчите за победа!!Нямал си шанс през второто полувреме!!А къде беше ти и отборът ти през първото??Или ги подценихте и решихте,че те с резервният си състав сами ще се бият!С..хме върху метеното
16
0
 
17
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Някай знае ли каккви са треньорските похвати на т.нар. Херо--впрочем прякорът му не е защото е герой, а защото на младини бе много слаб физически---та, основния му похват в съблекалнята на футболистите е: цитирам най-меките думи: Вие сте ***, ***, за нищо не ставате, ще ви изгоня......това е истина, защото лично го познавам.
15
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква футболна бегедрама драги зрители...
14
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя *** Херо кой го излъга че е треньор? Една смешка.