БФС обяви наказанията на ЦСКА и Локо Пловдив

Отборите ще изиграят два домакински мача без фенове
27 ное 2017 15:15, Веселин Коларов
27
БФС обяви наказанията на ЦСКА и Локо Пловдив
Снимка: BTA

Дисциплинарната комисия към БФС обяви наказанията на ЦСКА и Локомотив Пловдив за вчерашното меле между феновете на отборите.

"Червените" и "черно-белите" ще изиграят два домакински мача пред празни трибуни, като за "армейците" това са със Септември и Берое.

За сблъсъка за Купата на България с Лудогорец феновете на ЦСКА ще могат да присъстват. Локо Пловдив ще приеме без запалянковци Верея Стара Загора и Пирин, като тази среща е догодина. 

Също така ЦСКА е глобен с 14 300 лв., а пловдивчани с 14 000 лв.

Повече подробности четете в материала на Gol.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
муспи преди 6 години
БФС на нивото на банкрутиралата държава, - наказва да играят два мача на затворени врати, а стадионите така и така са си празни?! Ето защо си е съвсем нормално Гриша Ганчефф да строи стохиляден стадион в Етрополе, и ще гопострои ако не са идиотските претенции на общественоста на Етрополе, отбора да не се казва с това тъпо име ЦЕКА-Сф.ЛАДА, а да си е Реал Етрополе. Перуката не вижда причина да наложи вето, Реал Мадрид не е и чувал за такова нещо.
24
0
 
2
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
тия триста лева само как са ги сметнале, или тва е в графата и едни пари за георги атанасов, че и той е против тия неща?
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ве тоз от агитката на ЦСКА дето нацели в тиквата оня дебелия с бръснатата глава от Локото зад едната резервна скамейка не е ли Перата?
22
1
 
4
 
! Отговори
Шефа преди 6 години
Очевадна предварително подготвена провокация , с цел нанасяне ущърб на ЦСКА!Основния организатор и подбудител не е открит , остава в тайна , можем да гадаем между тия които имат интерес - от Кирил Домусчиев до Спас Русев !А може и самото БФС , защото Борислав Михайлов се е доказал като злобен противник на червения отбор!С една дума - българска работа!
21
3
 
4
 
! Отговори
ЛОКОМОТИВ ! преди 6 години
САМО ЛОКО !САМО ЛОКО !
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ам чи те Левски и Чорбата затова ходят на мачове за да са бият и трепат .Понякога са питам тея на война ли са тръгнали *** и *** .Полицияъа е страх от агитки . Гърмяха бомби 3 часа преди мача откъм сектора за гости .Нали има глоба за бомби защо никой не е глобен и няма да бьде глобен .Защото тези агитки са наркокартелите на управляващите партии .
19
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До А защо ДНЕСАма как му напукаха тъпанарката на руската сввиня!
18
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо наказанията са еднакви, като фенове на Локо Пд малтретираха футболисти на ЦСКА?
17
4
 
11
 
! Отговори
ддс-ар от микре преди 6 години
А бе , получи се страшно ******шка смес от ръководството на Литекс, известни биячи на рефери в тунела и съдийската стая в Ловеч и лумпенизираните комуноиди и припознавачи от фалиралия цска . Тези "фенове" на бившия и несъщесвуващ *** и преди си нахлуваха по терените, така че това е рецидив при тях. Всъщност този футболен Франкенщайн пребивава незаконно във висшата лига и е време УЕФА да ги изхвърли от българското първенство поради пълното погазване на закони и правилници .
16
2
 
10
 
! Отговори
А защо ДНЕС преди 6 години
не напише ГОЛЯМА СТАТИЯ за ПРИЧИНИТЕЛЯТ- РУСКИЯТ УЛТРАС- който има телевизионенн сайт и е дошъл ТУК с ХИБРИДНА роля- да причинява БЕЗРЕДИЦИ!!!В другите медии пишат името му, статиите в руската преса( всичко е подготвено!!0 за РАЗПАД на обстановката в ЕВРОПЕЙСКА РБългария!Руснаците идват тук да се убиват, да създават инциденти! какво търси този руски ултрас на мача, под формата на тв служител???Защо мълчите за него???
15
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо въобще осъждани наркоразпространители са на стадиона, че и по сутрешните новинарски болокове ги показват?
14
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
това беше умишлена провокация от феновете на Литекс и закономерно е този отбор да бъде отново изваден от А група ... ама нали правителството ги котка, че скоро ще има протести и ни трябват хулигани ...
13
1
 
19
 
! Отговори
ники преди 6 години
Това с наказанията за игра на празни трибуни трябва да бъде преосмислено за България. Като изключим Левски и ЦСКА, всичко останали футболни отбори си играят домакинските мачове пред празни трибуни. Да накажеш примерно Славия, единствено забраняваш на роднините на футболистите да гледат мача на живо. Агитката им и без това е не по-вече от 14 човека!
12
6
 
8
 
! Отговори
don преди 6 години
Трябваше да бъдат извадени от А група.Това е най справедливоПо друг начин няма как де се славим с хулиганствотоимаше и други мачове с по жестоки сцениМихайлов трябва да сдаде поста си той е гробокопач на българския футбола Левски не е отбора на народа
11
1
 
12
 
! Отговори
Нов преди 6 години
Мачовете да се играят без публика. След мача да отварят стадиона за феновете (може да е резервното игрище, да не трошат стадиона). Два часа да се млатят на воля, и после по къщите ...
10
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А локо пък защо ? така като е тръгнало и съдията ще накажат , оператора на камерата , коментатора та чак до шефа на телевизията ? въобще като на пазара - на килограм .Хората искат да има !
9
3
 
17
 
! Отговори
А Е ТОЛКОВА ПРОСТО преди 6 години
продажбата на билети става само срещу лична карта и като направиш простотията, забрана на достъп с години. Ама михайлов няма откъде да разбере как е по европа.
8
1
 
25
 
! Отговори
Сержант преди 6 години
Защо ще ги плаща щетите нанесени от *** отбора ? Камери има ли, снимки има ли, Телевизия има ли, има. Да плащат отрепките или родителите им. Стига с тая колективна отговорност. Соца го няма отдавна.
7
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А двамата руски фашисти предизвикали мелето как са наказани? Никак, отново им е благодарено от полицията че са освободили/окупирали България няколко пъти.
6
7
 
10
 
! Отговори
То6 преди 6 години
Бе трябваше да извадят от групата двата отбора,да разстрелят футболисти и треньори, ама нейсе. Само се чудя защо наказанията са еднакви и защо глобата на ЦСКА е по голяма. Добре де, каква е била организацията на мача от страна на домакините??? Учете се от мачовете на ЕТЪР с лефски и цска. Имаше по 4-5 хиляди от гостуващите отбори и всичко си мина по вода?????