Левски отрече за скандал между Делио Роси и Асен Букарев

Това е жълта новина, категорични са от "Герена"
1 дек 2017 14:15, Веселин Коларов
8
Левски отрече за скандал между Делио Роси и Асен Букарев
Снимка: Bulphoto.com

Ръководството на Левски опроверга появилата се днес информация в спортен вестник, че новият координатор на отбора Асен Букарев е отхвърлил предложенията на старши треньора Делио Роси за зимни трансфери. 

"Днес в медиите беше разпространена статия със заглавието "Букарев скъса списъка на Роси". Бихме искали да опровергаем насаденото впечатление за конфликт в спортно-техническия щаб на клуба.Твърде често ставаме свидетели на опити за евтини сензации на гърба на ПФК Левски. Нещо, което привидно изглежда нормално, имайки предвид популярността на отбора. Всеки ден виждаме и чуваме несъществуващи "новини" за клуба. Така и най-пресният пример от днес, който е нищо друго освен една жълта новина, която трябва да бъде интересна или скандална".

Клубът работи по селекция за зимния сезон и се разглеждат различни варианти, но ще бъдат привлечени само футболисти, за които вярваме, че ще донесат качествена промяна в отбора. Ръководството на клуба подкрепя изцяло провежданата от старши треньора политика за подобряването на играта на състава. Новини за привличането на нови футболисти ще получите своевременно на сайта на клуба", пишат от ръководството.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
БРЕЙ преди 6 години
ВЕЧНА ДРУЖБА МЕЖДУ СОБСТВЕНИКА НА ЛЕВСКИ,БСФСБМИХАЙЛОВ,ВИЧКИ СЪДИИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА РАДВАТ С ПОБЕДИ ЛЕВСКИ,АКО ГУНДИ ВИДИ ПОБЕДИТЕ НА ЛЕВСКИ СЪС ДУЗПИ,РЪЦЕ И ДРУГИ СЪДИЙСКИ ПОМОЩИ,ЩЕ БЪДЕ ИЗНЕНАДАН.НЕ ЗНАМ САСВО БЪДЕЩЕ ЩЕ ИМАТ СЛЕДАКИВА АВАНТИ,НАДМИНАХА СОЦ.ДУЗПИТЕ НА Н.СИРАКОВ,КУПИТЕ С ДЪРЖАВНА ПОМОЩ .
5
0
 
0
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Бях му дал сок до Коледа на Роси !!! В график е...
4
0
 
0
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Абе те хубаво опровергават само, че гонят треньорите си на един-два месеца ей така както опровергават!
3
0
 
0
 
! Отговори
Fake преди 6 години
Фалшиви новини. Пълни сте с такива. Във вашия сайт Гол пуснахте фалшиментото.
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Делю Роси, ми е Гонзю осмокласника. Колкото ЦСКА направи с Луиджи Симони, толко и Лефски ще направят с Делю. пари на ветъро.
1
4
 
5
 
! Отговори
MMM преди 6 години
До CSKA FOREVERНа повече хора, отколкото си мислиш. Само си погледни неадекватния ник. Нито CSKA като абривиатура означава нещо, ама май това не го знаеш. Да не говорим за FOREVER. Историято показва, че няма нищо вечно, още повече пък този бивш клуб. Така, че жалко за теб. Още една заблудена душа.