Англия световен шампион? Ако стане играчите си делят 5 млн.

Гарет Саутгейт ще прибере милион, ако постигне неочакваното
3
Англия световен шампион? Ако стане играчите си делят 5 млн.
Снимка: БТА

Английските национали ще си разделят 5 милиона паунда, ако направят немислимото и станат световни шампиони догодина в Русия, пише вестник "Сън".

Играчите ще приберат по 215 000 лири, ако успеят най-после да направят силно първенство. Англичаните както винаги са с големи очаквания на подобни форуми, но така и не успяват да стигнат далеч и последният им полуфинал е от 1990 година.

Все пак от федерацията са готови да осигурят сериозен финансов стимул, за да може този път отборът да надмине очакванията. Факт е обаче и че сумата не е кой знае колко впечатляваща предвид това, че това са парите на Хари Кейн за 2 седмици.

Отборът на Гарет Саутгейт се падна в група с Белгия, Тунис и Панама, от която е задължен да излезе. Премии обаче ще се дават само при достигане на елиминациите на турнира.

За селекционера Гарет Саутгейт премията при световна титла е 1 милион паунда. Той вече прибра 250 000 заради класирането за надпреварата.

Още новини от световния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
11
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
Англичаните нямат никакъв шанс. Те са някъде на пето или шесто място в Европа, а в световен мащаб - след 10-то място. Но няма лошо човек да си помечтае, поне до първенството...
2
0
 
14
 
! Отговори
Webley revolver преди 6 години
Хехе, шегичка. Англичаните са сред първите, които се класират по разните форуми, и редовно сред първите, които ги напускат. Най-набедения "фаворит" завинаги.
1
1
 
11
 
! Отговори
11 преди 6 години
Е сеа кви са тез вицове?