Мъри отсече за Левски: В момента е посредствен отбор!

"Играта е продукт на работата на собственик, ръководител и треньор"
12 дек 2017 17:15, Красимир Ангелов
9
Мъри отсече за Левски: В момента е посредствен отбор!
Снимка: Булфото

Легендата на Левски Станимир Стоилов разкритикува сериозно "сините" като заяви, че настоящият отбор е посредствен и няма шансове да се бори за титлата.

"Проблемите на Левски започват от спортно-техническото ръководство и стигат до представянето на терена. Не се назначават точните хора. Шефовете на "Герена" вместо да задават посоката, са ветропоказатели. Правят се едни и същи грешки всяка година. Наслушахме се на какви ли не оправдания. На всеки шест месеца се взимат по 10-15 футболисти, сменят се треньорите, но ръководителите са и едни и същи", отсече Стоилов пред "Спортал".

"Ниското качество на играта е продукт на работата на собственик, ръководител и треньор. В момента Левски е посредствен отбор. Няма шансове да се бори за титлата. Публиката иска тръпка, шоу, а Левски вече толкова година няма отбор, който да радва феновете", посочи специалистът.

По думите му основната рецепта за успех е да се спазват някакви принципи. "Да имаш имаш знания, да имаш правилната стратегия и както аз го наричам - да играем правилен футбол. Създал съм си стратегия за играта и във всеки момент мога да се нагодя. Във всеки клуб съм изпълнявал задачите, които са ми задавали собствениците", допълни специалистът.

Стоилов посочи, че в близките дни ще има последни разговори с Астана, за да види, дали изобщо ще има предложение от там. "Аз си тръгвам с високо вдигната глава. Херо също се представи много добре в Казахстан, Стойчо също", посочи специалистът.

Какво още каза Станимир Стоилов вижте тук
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** забрави как Селтик го направи смешен!
6
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тоя един треньор - мани, мани...
5
2
 
8
 
! Отговори
БФС преди 6 години
Така е Мъри .
4
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не само в момента, Мъри, той и с теб си беше посредствен. Не случайно държи рекорда за най слабо участие в ШЛ, с което, кой знае защо се гордеят говедата.
3
3
 
16
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Право куме в очите! Браво на Мъри! Левски в последните си 10 мача мисля, че имат само една победа с повече от 1:0. Уж градят отбор, а все го изграждат, с купени футболисти на кило. Един "талант" Краев и той забуксува!
2
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По принцип това което казва е вярно, но въпросът е, че просто така не бива да говори човек , който е работил там и вероятно тайно се надява пак да работи един ден. Голямата драма на Мърю идва от там, че не искат да му дават едни пари и му заведоха дело, с надеждата чрез съда да отлагат плащането с години, а защо не и да го анулират. Ако утре му преведат парите ще запее друга песен-колко велик е Левски и какъв мъдрец е собственика
1
6
 
18
 
! Отговори
Ром Бакарди преди 6 години
Еми някой да се е съмнявал ,че Левски не е посредствен отбор и то бг стандарди ,а по европейските си направо слабак -това се е отнася и за другите отбори с изключение на Лудогорец който е посредствен отбор по европейските стандарт. Посредствени бг отбори и посредствен нац отбор ,но за то колко голямо самочуствие се раздава и от футболисти и от ръководители ..... .