Gol.bg пита: Подпряха ли ЦСКА срещу Лудогорец?

Вижте спорните моменти от сблъсъка на "Армията"
15 дек 2017 08:45, Веселин Коларов
63
Gol.bg пита: Подпряха ли ЦСКА срещу Лудогорец?
Снимка: Bulphoto.com

ЦСКА постигна голяма победа, след като елиминира Лудогорец от 1/4-финалите за Купата на България след 2:1 след продължения. 

Сблъсъкът на стадион "Българска армия" в София беше изключително напечен, но имаше и няколко спорни съдийски решения.
 
Разградчани имат претенции за спестен червен картон на Александър Барт, както и за отменен гол на Джоди Лукоку. Фернандо Каранга пък показа среден пръст на рефера Георги Кабаков, но това остана безнаказано. В добавените 30 минути пък на няколко пъти футболистите на двата отбора буквално се хванаха за гушите.
 
Gol.bg показва видеа със спорните моменти и пита: "Подпряха ли ЦСКА срещу Лудогорец"? 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още по темата: Лудогореццска
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
2
 
! Отговори
Дръндер преди 6 години
До Спеца Смъкни червените очила и ще видиш истината. ЦСКА си бе подпрян както го подпираха преди 1989-та година!
52
3
 
1
 
! Отговори
БАБА БУНА преди 6 години
СПРАВЕДЛИВО БЕШЕ ДА ГИ БИЕМ 5 НА 1 ТЕЗИ ОТ ЛУДОГОЕЦ,ЗАЩОТО КАТО ГИ ПОДПИРАТ СЪДИИТЕ СИ МЪЛЧАТ,А СРЕЩУ ТЯХ САМО ПИСКАТ,ТАКА И ЛЕВЕВСКИТЕ КАТО ИМ ДАДАТ АВАНТИ СИ МИСЛЯТ,ЧЕ ЗА ТОВА СА РОДЕНИ,ПО ЧЕРВЕНИ ОТ ДРУГИТЕ,НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ НА ПЕТ МЕТРА ПРЕД СЕБЕ СИ,НИЕ ТИ НАДИГРАХМЕ ПО ВСИЧКО.НИЕ СМЕ ЦСКА И ТОВА Е ПРЕЕМЕТЕ ГО,ВИЕ НИ РАЗВАЛИХТЕ,СЕГА ЩЕ СИ ЛАПАТЕ ПОПАРАТА,ЛЕЕВСКИ НА СОФИЯНСКИ КАК ВЗЕХА БАЗИТЕ,КЪДЕ СА ЖУРНАЛЯТА,САМО ТОВА РАЗБИЧКАЙТЕ,АМА ЩОТО ЩЕ МИРИШЕ,ЛУДОГОЕЦ ОТ КЪДЕ ВЗЕМА ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ,ЗАЩО
51
6
 
6
 
! Отговори
Да се преиграе! преди 6 години
Гнус ме е от съдийството в този мач. Ако искаме децата от ДЮШ да вярват в едно справедливо съдийство трябва да бъдат спрени правата на поръчковата съдийска тройка за поне 1 година, а шефът им Петров да напусне поста си. Онзи грозния, който показа среден пръст да му се спрат правата за поне 1 година и да го показва в родината си. Натанел беше наказан несправедливо, а Барт - пощаден. Не съм нито от Левски, нито от Лудогорец. Жал ми е за това ЦСКА, което не е точно ЦСКА и печели несправедливо с куп
50
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най достоен финал за купата е ЦСКА Левски , делиорманците нямат място сред великите български отобори
49
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гришата плащал пък Киро Амефатмина разчитал само на качествата на дебелия Моци .....-:)
48
3
 
10
 
! Отговори
муспи преди 6 години
Подпираха ли ЦСКА ог '48г. до сега? Да, те бяха отбора на абсолютната власт и тя си ги обявяваше за шампиони. Още тази власт е на власт! Всичко - правителства, народни събрания, мафии е тяхно, - излизане от този ад е възможен само с избиването им.
47
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
KARPA4EV POBEDI ,TOVA ENOVINA,
46
9
 
9
 
! Отговори
Спеца преди 6 години
Точно обратното !Съдиите не спряха да подпират " Лудогорец" през целия мач!За съжаление на делиорманци , съдията обаче им даде САМО една дузпа - досрамя го да даде още две!
45
7
 
10
 
! Отговори
Червена победа преди 6 години
ЦСКА победи мъжки измислените. Те са финалист за купата, а и много вероятно да вземат 32ра в първенството.
44
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отбора от с. Подуене, кога ще си плати дълговете, защо не го пращат където му е мястото, а му се церемонят и подпират вече 4-5 години.
43
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой нормален човек може да има претенции за гола на Лукоки, 100 процента нередовен и правилно отсъждане на съдията. За ЦСКА не бе отсъдена чиста дузпа за явна игра с ръка и още две съмнителни. *** бяха кръгла нула, а ЦСКА изпусна 3 изгодни положения с които щеше да попилее Луноходците.
42
8
 
9
 
! Отговори
пенсионер преди 6 години
До бивш съдияТи си бивш съдия с червени очила!Добре че си бивш,иначе щеше да си по-зле и от сегашните.
41
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Това не е ЦСКАДрън, дрън....Любимия ти Подуяне колко пъти се слива с Пощенец, Спартак, прекръстваха го на Витоша и Динамо, след 90-та ново АД, щото Кучето взе старата емблема, но продължавате да си мислите, че е същото Подуяне от 1914....
40
12
 
14
 
! Отговори
Това не е ЦСКА преди 6 години
Това не е ЦСКА, защото истинският ЦСКА фалира на 9.09.2016г. и защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор произлязъл от сливането на Литекс и Етрополе без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.
39
5
 
8
 
! Отговори
Naco преди 6 години
Да,разбира се! Ето как бе осигурено СПОКОЙСТВИЕ на другарят Ганчев за продължаване на ДАЛАВЕРАТА наречена ФАЛИТ на ЦСКА във финалната и фаза-ПРИСВОЯВАНЕ, и на ИМОТИТЕ стопанисвани от ЦСКА,и СПОКОЙСТВИЕ за "БИЗНЕСА" на другарят Домусчиев!? НАРОДЕ????
38
12
 
5
 
! Отговори
Фиорентина преди 6 години
Голямо подпиране за ЦСКА няма що-8 жълти картона.По-едно време бяха 5:1 и чакаха ЦСКА да изтегли късата клечка с червен. Гола на Лукоки 2-то какво няма да е отменен .
37
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Егати кефа . Двама македонци Десподов от Кресна и Бодуров от Благоевград смачкаха лудогорец . Само едно ме я яд . Ако всички тези невероятни бойци играеха в Пирин то успехите ще са за Пирин .
36
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Незаменимо удоволствие е да гледаш как ЦСКА смачка отбора от Делиормана, отбора на милионера Гелчо, който иска да си купува шампионската титла всяка година. И да гледаш, че ЦСКА има хиляди фенове, а Делиормснци една каруца. ЦСКА игра с някакъв бразилски отбор, набутан с много кинти в нашия шапионат, за да печели собственика му. Развитие на нашия футбол няма! Само скъпо платени чужденци. Добре ги натепаха от ЦСКА, да им държи влага дълго време. И Кирчо Гела да дува супата. Му-ха-ха!!!
35
14
 
9
 
! Отговори
да живее БФС преди 6 години
След като Джуди от Микре си плаща на съдиите какъв е проблема Който плаща поръчва музиката
34
2
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
До АнонименМНОГО......