Gol.bg пита: Подпряха ли ЦСКА срещу Лудогорец?

Вижте спорните моменти от сблъсъка на "Армията"
15 дек 2017 08:45, Веселин Коларов
63
Gol.bg пита: Подпряха ли ЦСКА срещу Лудогорец?
Снимка: Bulphoto.com

ЦСКА постигна голяма победа, след като елиминира Лудогорец от 1/4-финалите за Купата на България след 2:1 след продължения. 

Сблъсъкът на стадион "Българска армия" в София беше изключително напечен, но имаше и няколко спорни съдийски решения.
 
Разградчани имат претенции за спестен червен картон на Александър Барт, както и за отменен гол на Джоди Лукоку. Фернандо Каранга пък показа среден пръст на рефера Георги Кабаков, но това остана безнаказано. В добавените 30 минути пък на няколко пъти футболистите на двата отбора буквално се хванаха за гушите.
 
Gol.bg показва видеа със спорните моменти и пита: "Подпряха ли ЦСКА срещу Лудогорец"? 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още по темата: Лудогореццска
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
17
 
20
 
! Отговори
Киртак преди 6 години
Дузпа нямаше. Камерата отзад показва, че контакт между двамата футболисти въобще нямаше. И в чужбина, и унас съдиите се хващат на такива"свличания". Не знам какво ги обучават, но самото движение на падащия футболист видимо е неестествено. При другата спорна ситуация, първо Мисиджан захваща ръката на Барт и го вади от равновесие. Там имаше нарушение в нападение.
32
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изненадан съм от анкетата в която и двата въпроса са провокативни и грешни!!! За пореден път съдийска *** за Головодец Разград!!! Относно "класния" г-н Петричев няма смисъл да коментирам, но сериозно се разочароваха от Херо. Да се поучи от колегата си Белчев как трябва да приема и успехите, и пораженията. Достойно! Но за ГМО отбор с 5 нещастни фена, поведението е разбираемо. И да ... браво на сърцатите момчета от ЦСКА, раздадоха се до край. Това г-н Петричев е класа, а не многомильонната ви
31
6
 
29
 
! Отговори
Сериозно преди 6 години
И как пък нямаха претенции срещу Хофенхайм, когато не изгониха вратаря им и им признаха гол след спиране с ръка?! Или предишния мач, когато изгониха Каранга или снощи, когато не дадоха дузпа за ЦСКА за хандбално изпълнение в наказателното поле.... Има това, което отсъди съдията! Накрая се брои резултата без значение кой как играл и какво отсъдили или не! А нали делиорманци са големи "майстори" - що не вкараха положенията си, а съдията им "виновен"?!
30
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България мрази Киро!
29
2
 
2
 
! Отговори
До 31 преди 6 години
Де отиде бе котьо, татари печенеги и съвременният футбол. Е те това се вика асоциативен ум, да вържеш магаре с бутиков магазин!
28
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До гогичКолко добре казано. Да не би е българската държава през вековете да не е оцелявала и прераждала по същия начин. Прабългари с "лиценза" на славяните, "играчи" на печенегите, с треньор от рода на куманите и татарите. После изпадаме от професионалния футбол и после външна намеса ни вкарва обратно по "неспортен" критерий
27
9
 
29
 
! Отговори
гогич преди 6 години
Имаше грешки на съдята, но те бяха 50/50 - бивш съдия е прав, че Барт беше задържан за ръката, докато падаха, Но нищо не се споменава са спестените картони на Лудогорец - червен картон за удар на дете на пистата, за опита за чупене на крак, мин.жълт на Марселино, на Пластун за бутането...А и бразилчето падна за дузпа още преди да има шпагат... Някакси еднстранно се представят нещата...
26
9
 
21
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
То по вашата логика Левски трябваше да престане да съществува 1984-1985 и след това да има изцяло нов Левски!? Вас ви е яд, че ЦСКА върви напред и на горе (дори когато беше в България група, спечели купата) и за това вълате кал.
25
6
 
25
 
! Отговори
sport преди 6 години
До бивш съдияБраво, първо адекватно мнение. За играта с ръка в наказателното на Л*а*йгорец няма да се спирам. За воя на Левски в стил "ЦСКА фалира" също. Интересното е, че геренкарчетата само едно си знаят, поради простата причина, че спортни успехи нямат. Добре де, нека са ГМО, не мога да разбера, това какво им пука на феновете на Левски-Спартак? Виждам и един фен, който говори за европейските терени. Да, Лудогорец се представя добре, даже много добре, но Левски, на който с приза си ***
24
7
 
27
 
! Отговори
гогич преди 6 години
Големи разбирачи тук, големо нещо - тоа произлязъл от оня, слял се с трети, играе с лиценза на 4ти.....Много злоба, че го има ЦСКА, много нещо.. Че то и Левски го няма от сливането със Спартак, да не говорим, че от 90те години на миналия век е чисто ново дружество..Ама го припозанаха и него за стария Левски...И Ботев...И Лудогорец...Май само Славия си е старата истинаска Славия...И цесекар съм, за протокола...
23
3
 
11
 
! Отговори
Марков преди 6 години
До бивш съдияМного точно!
22
5
 
7
 
! Отговори
Марков преди 6 години
До АнонименСмешен мач?!? ти да не кацна вчера от Марс?
21
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До anonimen щото на 12ти дек играха Ботев Луковит - Ботев Пловдив. Аз бях фен на Литекс, докато Стойчо не ревна на мача с Левски (дек 2015): "излизайте бе вече сме ЦСКА". Сега аз не припознавам Ботев Луковит за Литекс. И понеже в ЛиСЕКА има 5 от Литекс + "Селчо Стоилов" + тренера Белчев са от Литекс, аз симпатизирам на моя бивш любим клуб (Литекс), който сега играе на стадиона на фалиралия ЦСКА. Сега ясно ли е?
20
14
 
14
 
! Отговори
цска-София е Литекс преди 6 години
Литекс е единственият футболен клуб, който сам е победил себе си с 8:0, защото Цска-София е Литекс.
19
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имам чувството, че тук е улично меле между "микренисти от Литекс" и "жалки драгалевски *** на Домуса". Първите джавкат когато някой ги нарече припознавачи. Вторите са утопично заслепени от собствената фалшива пропаганда и бълват огън и жупел по отборът, окупирал "Армията". Истината, че и двете групи са еднакво неЦСКА. 2 вида ***, а липсват автентични фенове на новият клуб.
18
9
 
11
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
един от най смислените хубави мачове в а и цялото първенство като нее цска що има литекс в б група група
17
3
 
6
 
! Отговори
Абориген преди 6 години
Ама има ли още *** които гледат български футбол ??
16
18
 
11
 
! Отговори
дядо Иван преди 6 години
Червените ползват стилът на Атлетико Мадрид,което ще рече полуофициално признато от съдиите брадварство!До някъде това в Испания върви, но като излязат на международния терен,приключват на бързо акумулирайки червени и жълти картони!Ще ги видим и червените дали ще минат и първи кръг с подобни изпълнения!А като са такъв велик отбор,а разград е нищо,за какво е такава радост след като си победил един селски отбор от провинцията!??
15
24
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моля жалките драскачи на статии да пишат Ганчестър или Микре Юнайтед. ЛИСКА, ЦИЦЕКС, ЧОРБЕКС, ЕТРОПОЛЧЕСТЪР. ГМО припознавачите никога няма да признаят, че титлите до момента са им 0. Те си знаят 31 + 4 = 35 и сега се борят за 36та.
14
27
 
25
 
! Отговори
Смях... преди 6 години
За жалост България се превърна в страната на ЦСКА-тата и турските сериали...