Обявиха Топ 100 на най-добрите играчи за годината

Лео Меси изпревари Кристиано Роналдо в класацията на FourFourTwo
18 дек 2017 10:52, Веселин Коларов
2
Обявиха Топ 100 на най-добрите играчи за годината
Снимка: facebook.com/FourFourTwo/

Авторитетното издание FourFourTwo обяви 100-те най-добри футболисти за изминаващата календарна година. Класацията се изготвя въз основна на безпристрастна статистика, мнения на специалисти от изданието, бивши играчи и журналисти. 

№1 за изминалите 12 месеца е петкратният носител на Златната топка Лео Меси. "Преди сезона всички говориха, че Барселона е в криза заради продажбата на Неймар. Лео обаче отвърна със 17 гола и 5 асистенции дотук, а каталунците са уверено напред в класирането. Меси прати и Аржентина на Световното с хеттрик в решителния мач срещу Еквадор, като няма съмнение, че след лятото той е най-добрият играч на планетата. Отново", се пише в очерка за него.
 
Зад Меси, е настоящият носител на Златната топка Кристиано Роналдо, челната тройка се допълва от най-скъпия футболист на планетата Неймар (ПСЖ и Бразилия). След тях се нареждат Роберт Левандовски (Байерн и Полша), Кевин де Бройне (Манчестър Сити и Белгия), Лука Модрич (Реал и Хърватия), Н`Голо Канте (Челси и Франция), Пиер-Емерик Обамеянг (Борусия Дортмунд и Габон), Серхио Агуеро (Манчестър Сити и Аржентина) и Единсон Кавани (ПСЖ и Уругвай).
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
И преди 6 години
Божинов, и Божинов!
1
1
 
9
 
! Отговори
Владо преди 6 години
Тая класация е пунта мара ! Ники Михайлов го няма !