Меси задмина Кристиано в още една класация преди "Ел Класико"

Неймар допълва челната тройка в класацията на The Guardian
22 дек 2017 22:11, Веселин Коларов
7
Меси задмина Кристиано в още една класация преди "Ел Класико"
Снимка: Reuters

Голямата звезда на Барселона – Лео Меси, изпревари голмайстора на Реал Мадрид Кристиано Роналдо в още една класация преди утрешното "Ел Класико". 

Аржентинският гений спечели класацията на The Guardian за Топ 100 на най-добрите футболисти за изминалата година. В нея участват 169 експерти от 63 страни, като асът на каталунците събра 6582 точки. Португалският национал остана само с 42 пункта по-малко, а челната тройка се допълва от Неймар.
 
Припомняме, че преди няколко дни Меси изпревари Кристиано и в класацията на Fourfourtwo за Топ 100 за изминалите 12 месеца. Тези награди обаче едва ли топлят десетката на Барса, защото Роналдо го изравни по Златни топки – пет срещу пет, грабна и приза на ФИФА за №1 за отминаващата година.
 
Двамата конкуренти за най-добър футболист на планетата ще се изправят един срещу друг утре от 14.00 часа. Дербито между Реал и Барселона ще се състои на стадион "Сантяго Бернабеу" и преди него каталунците са лидери с 11 точки аванс и мач повече от големия съперник.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименMessi Christmas
5
0
 
3
 
! Отговори
baro.bg преди 6 години
Мадричани тръпнат, друг път не видели МЕСИ ДА ИГРАЕ бос срещу бели! :). Роналдо горкия се "забакна" като видия Меси бос, не само да играе, но и да направи гола на Видал. Messi Christmas за Real Madrid.
4
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Лео Меси е 100 пъти по добър от гелосания манекен Роналдо.
3
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Роналдо е великан. Шампионска лига с Юнайтед , ШЛ с Реал , Европейска с Португалия. Лидер. Играе с глава , Пряк свободни, дрибъл , силаа на удара . Превъзхожда джуджуу от всякъде. Меси, без фалфовата на барса е Никой. Не се и доказа в друг отбор. Нито с аржентина , която превъзхожда Португалия по всичко.
2
22
 
6
 
! Отговори
не син преди 6 години
Явно двамата са най добри, но точно тази година Роналдо е пръв по всички показатели !
1
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И двамата са Богове на футбола. Престанете с тези войни между двамата, защото след 3-4 години като се пенсионират ще роните сълзи за такива като тях, но няма да има скоро.