Глобяват Нинджата за пиене, пушене и псувни

Звездата на Рома няма да се спаси само с извинение
4 яну 2018 15:10, Веселин Коларов
1
Глобяват Нинджата за пиене, пушене и псувни
Снимка: Reuters

Звездата на Рома Раджа Наинголан ще бъде глобен със 100 хиляди евро заради поведението си по време на новогодишната нощ. 

Белгийският национал пусна скандално видео в социалните мрежи, в което употребява алкохол, пуши и използва нецензурни думи. 29-годишният футболист сам публикува клипчето, след което го изтри. После Нинджата поднесе своите извинения, но това няма да го спаси от санкцията, пише Corriere dello Spor. Очаква се Наинголан да бъде изваден и от групата за домакинството на Аталанта на 6 януари.
 
Известно е, че Наинголан е страстен пушач, но това не му пречи да тича по 90 минути на терена. Бившият селекционер на Белгия Марк Вилмотс е заявявал, че за халфа винаги се е резервирала специална стая с балкон, за да може да пали цигари. "Ако му забраня, ще го прави тайно. Важното е, че това не му се отразява на формата, но така ще приключи по-бързо с кариерата си. Пуши малко, по 5-6 цигари на ден, но и това е много за спортист", казвал е Вилмотс.
 
Новият селекционер на Белгия Роберто Мартинес обаче изключи полузащитника от националния отбор заради цигарите, но впоследствие двамата се разбраха и Нинджата отново играе за родината си. През пролетта на изминалата година асът на Рома беше обвинен, че е шофирал пиян, но той категорично отрече това да е вярно.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: РомаРаджа Наинголан
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
7
 
! Отговори
Келеш преди 6 години
Да го глобят, задето яде криви краставици също внесени от Русия контрабанда с неплатени мита, после да иде да си купи един фосфатен дюнер и да светне като крушка.