Барса отказала да върне Коутиньо на Ливърпул

На "Камп Ноу" ще играя с идолите си, радва се бразилската звезда
Обновена: 8 яну 2018 12:13 | 8 яну 2018 11:30, Веселин Коларов
3
Барса отказала да върне Коутиньо на Ливърпул
Снимка: Facebook.com/fcbarcelona

Сагата с преминаването на Филипе Коутиньо от Ливърпул в Барселона приключи, но продължават да излизат интересни информации относно вторият най-скъп трансфер в историята на футбола. 

Според Daily Mail към края на преговорите "мърсисайдци" поискали от каталунците да задържат 25-годишния бразилски национал под наем до края на сезона. На "Анфийлд" се мотивирали с факта, че Коутиньо няма да има право да играе за Барса в Шампионска лига, защото вече носи екипа на Ливърпул в турнира. Испанците обаче категорично отказали подобен вариант.
 
Официалното представяне на Коутиньо ще се състои днес по обяд, но той вече каза първите си думи като футболист на Барселона. "Много съм доволен и щастлив. Трансферът е сбъдната мечта за мен. Ще играя рамо до рамо с моите идоли Лео Меси, Луис Суарес, Андрес Иниеста, Жерард Пике и Серхио Бускетс. Това е невероятно! Сега искам заедно да спечелим много трофеи", заяви бразилския техничар, за когото ще бъдат платени общо 160 милиона евро плюс бонусите.
 
За последните пет години Коутиньо се превърна в най-важния футболист за Ливърпул и е №1 за "червените" по системата гол+пас с 97 точки (54+43). Сега на "Камп Ноу" се надяват той да пренесе силните си игри от Острова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако ще и 200 милиона да са. Като няма друг креативен футболист като него, който можем да закупим за да запълним дупката и да се задържим в топ 4, файда нулева....
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
човекът донася 160 милиона за клубакакво по-добро?
1
1
 
11
 
! Отговори
ДДТ преди 6 години
Една жена като е решила да кръшка няма сила,която да я спре!