Срам! Мисиджан задържан за побой над 68-годишен

Играчът на Лудогорец налетял в паркинг, разследват го
45
Срам! Мисиджан задържан за побой над 68-годишен
Счупеният глезен на мъжа

Една от звездите на Лудогорец Върджил Мисиджан си навлече сериозни неприятности в родината си Холандия. Бързоногият футболист е заподозрян в нападение на 68-годишен мъж на паркинг в град Розенал. Вследствие на спречкването пострадалият е с двойна фрактура на глезена и нарaнявания на лактите.

24-годишният играч пък е бил арестуван, но впоследствие е бил освободен от ареста. В момента срещу него тече производство, като на 30 март Мисиджан ще бъде изправен пред съда в Бреда, пише Gol.bg.

"В момента тече разследване. Клиентът ми е заподозрян. Само мога да кажа, че според свидетелските показания той е действал при самоотбрана", разкрива пред bndestem.nl адвокатът на Мисиджан.

Версията на потърпевшите е по-различна. Съпругата на Рон ван Акелиен разказва, че той с нищо не е провокирал Мисиджан и отрече твърденията на свидетели, че футболистът е бил обиждан на расистка основа.

"Съпругът ми учтиво го помоли да си премести колата, тъй като запречваше пътя. В отговор другият мъж свали очилата си и го удари. Моят съпруг с нищо не го беше провокирал. Травмата му е сериозна. Лекарите бяха шокирани, след като видяха глезена му. Извършителят на това деяние е знаел какво върши. Явно е бил професионалист", разказва жената.

Съпругата показа и снимка на глезена на мъжа си. "Лекарите бяха шокирани. Извършителят трябва да е знаел точно какво прави. Било е професионално направено. Съпругът ми има мебелен магазин от 1974 година. Той е под къщата до входа на комплекса. Автомобилът ни е отзад. Трябва да минеш през портата, за да излезеш. Няколко души използват изхода, но за жалост често се случва хората да паркират автомобилите си отпред. Това се случи в петък вечер. Видях и веднага обясних от прозореца, че съпругът ми трябва да мине оттам. Но шофьорът каза, че ще отнеме само две минути и отказа да премести колата."

След мелето полицията е арестувала Мисиджан, който е разпитан и после освободен. "Изслушахме го и след това го освободихме", обяви говорител на полицията.

Още спортни новини от България и света четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Честно казано човека е щял да бъде пребит рано или късно с това поведение от бял или черен. Можеше да е бял. Хората не се определят никога по цвета! Казвам го за неуките. Не приемам расизма , ясно е че човека си го е изпросил, но смятам че Мисиджан трябваше да запази самоконтрол. Би трябвало и да энае че на расисти като дядото не се обръща внимание. Вярвам,че човека вече не е расист, а Мисиджан си е взел поука. Урок и за двамата!
36
2
 
5
 
! Отговори
Ганчо преди 6 години
Какъв футболист е този младеж. В България може да е футболист но другаде може да подава топките. Държанието му е такова защото в Разград са го издигнали в култ, а всъщност е обикновен футболист. Един всезнайко в страната на чудесата.
35
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Че защо да е срам, бе Д,Н/Е'С? Един африканец набил някого във втората си родина, която не е България. Ама бил от български отбор. Че Лудогорец български отбор ли е? Понякога към чуждестранния легион пускат 1-2-*** българи. За избистряне на цвета."Защо ме изтрихте преди малко, бе. Какво невярно или лошо съм казал?
34
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
24-годишен спортист, срещу 70-годишен старец. Браво! Самоотбрана, било. Искам да го видя в панделата как се "самоотбранява" срещу другите ***.
33
5
 
5
 
! Отговори
До аз-ът преди 6 години
Подобно на Цецо - и аз мога да направя едно обосновано предположение, че си българин. Съдейки по тонът и нивото на комуникация, както и специфичната нишка "всички са много зле и не ме заслужават" - според мен си и типичен представител на подвид Хомо Булгарикус Комунис. Хайде сега продължавай да пръскаш слюнка и обиди.
32
2
 
3
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
до 33 ----Пурко, мене не ме интересува какъв е Мисиджан. Футболист, цветнокож от колониите, кво да му коментирам...Ако можеше да четеш, ако имаше елементарни умения за концентрация и асимилация извън тези изискуеми за шофьор на такси, щеше да видиш че аз имам в предвид коментарите на българите под тази статия, които го одобряват, наричат че е имало провокация и като цяло не осъждат поведението му - към моите квалификации за българите. Но както казах за това се изискват качества...
31
3
 
5
 
! Отговори
До аз-ът преди 6 години
Съдейки по скоростта, с която взе да сееш обиди и лични квалификации - явно и на Марс да идеш, манталитетът ти ще те преследва. Мисиджан е холандец. Интересно ми е как прочутият нихилизъм и преклонение към чуждото смилат тоя факт предвид случилото се.
30
18
 
5
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
До 8,Посеpкo, ти можеш само да ближеш бутонките на Мисиджан. Нито си му на милионите, нито на културата нито на положението. Вие като ваш самодержец Папутя сте безгрешни. Всеки може да бъде провокиран в определен момент по някакъв начин, само мурзилажа е джелезен. Скрий се в мишата си дупка и не излизай от там!
29
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така става когато вчера си слезнал от дървото и днес са те вкарали в цивилизацията. Докато се адаптираш сред хора изисква да минат две три поколения. На този деда му са се опитали да го очовечът но явно без успех щом като внука му още се държи като че ли си е в Суринами.
28
1
 
5
 
! Отговори
l преди 6 години
s taq fraktura dano sled godini da prohodi bez paterici
27
1
 
20
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Мисиджанката не е баш нидерландец...Деда му е доведен от колониите като обслужващ персонал...
26
4
 
9
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
до 26ердин холандец друг холдандец---освен това сел..ка пръчко, ясно съм обяснил че се отвращавам от българите заради коемтарите отдолу. Бил го провокирал? С какво, че е отказал ДА ГО ЧАКА да си свърши работата и тогава да си измести ла..ната кола? И що да го чакам, к'ъв е?А твоя коментар ясно показва интелигентния ти багаж и те слага към графата на цър...лите, които точно така правят в тази държава.
25
5
 
5
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
До 26 един холандец друг холандец---Да да ама , единия от холандците живее е България. И е ясно откъде е придобил табиетите си. Щото съм жуивял там и те така не правят, щото ако не затвор такова дело ги чака, ум да ти зайде. Така, че паралела с българите е много уместен. На тебе и ти, на гена ти и най вероятно си го предал на котилото си.
24
6
 
24
 
! Отговори
До 24 преди 6 години
Един холандец пребил друг холандец, а ти се отвращаваш от българите. Нещо да ти има?
23
15
 
10
 
! Отговори
до 19 преди 6 години
В статията се говори за двойна фрактура на глезена и наранявания на лактите. Ако имаше какъвто и да е удар щеше да има допълнителни охлузвания или синини...Истината е, че дядото е видял някакъв *** да спира на гаража му със скъпата си кола, което го е ядосало, а футболистчето, защото е много велик и точно толкова глупав му се е изрепчил и го е бутнал. Дядото вижда възможност да вземе едни пари. Реално нищо особено като ситуация.
22
7
 
19
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
а коментарите отдолу единствено показват уруудливостта и тоталната деградация на българите, презрението ми ъм този народ и желанието ми да ме махна от тази пропаднала държава. Ясно ви се обясни, че тоя е спрял на входа откъдето излизат няколко семейства. Казват му, но оня ТИПИЧНО ПО БЪЛГАРСКИ - чай малко с'иа, след 5 минути се вртъщам. И си върши рабортата, която отнема около 3-4 часа. Каква провокация ? Кое не ви е ясно в сеелските тикви да ви набия ?
21
2
 
18
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
аз е заради такива като мисиджанчиту (в случая цвета на кожата е без значение) нося спрейче. Действа безтотказно, въобще една дума не казвам. Искрено и съвсем честно се надявам да ослепя трайно следващия ***. Нямам милост към такива, който такова нещо да направи.
20
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Затова съм за Милан.
19
0
 
21
 
! Отговори
Кривондел преди 6 години
Хайде де! За такова нещо тук даже непряк свободен удар няма да дадат на холандеца... Чалга манталитетът явно не прощава дори на чужденците...
18
4
 
11
 
! Отговори
Васил преди 6 години
То Лудогорец е пълен с такива ***