Дуо Левски – ЦСКА ще сваля Боби Михайлов

Любо Пенев с големи обещания, ще маха президентите от Изпълкома
11 яну 2018 17:07, Веселин Коларов
23
Дуо Левски – ЦСКА ще сваля Боби Михайлов
Снимка: Bulphoto.com

Тандемът Любослав Пенев – Николай Илиев, официално обяви, че се кандидатира за предстоящия Конгрес за президент на БФС на 16 февруари.

Бившият национален селекционер се кандидатира за шефското кресло, а легендата на Левски ще изпълнява ролята му на дясна ръка. В екипа на двамата влизат още юристът Радостин Василев, финансистът Любомир Дацов и Атанас Стоилов.
 
На пресконференцията Любо Пенев обяви, че очаква подкрепа от ЦСКА и обеща, че ако спечели в конкуренцията на Борислав Михайлов, ще махне президентите на клубовете от Изпълкома на БФС.
 
"Когато станах селекционер, казах че сме на дъното. Сега сме на дъното на това дъно, ако ме разбирате. Обещах преди време, че ще се работи много. Управляващите в БФС обаче изхвърлиха всичко постигнато на боклука", заяви Пенев, след което отговори на обвинения, че зад кандидатурата му стоят бизнесмени.
 
"Зад мен не стои абсолютно никакъв кръг. Квадратчета, триъгълничета няма. Ще разберете останалите хора кои са, когато ви представя нови Изпълком. Новият професионален проект ще бъде съставен от стратегия – за 3, 7 и 10 години. Преди време в Америка решиха, че ще развиват футбол. И си съставиха 10-годишна стратегия. Сега се правят някакви сметки за 4 години. А чакахме 14 години за една база. Ако е така – да сгъваме цирка", продължи легендата на ЦСКА.
 
"Апелирам всички хора, които се скриха, да вземат да се покажат отново. ЦСКА още не е обявил своята позиция. Пред феновете свалям шапка. Сега е битката. Който иска да бъде част от промяната – да помага. Но честно и демократично. Стратегията е съставена от компоненти. Голямата отговорност не ме плаши. Ще има корекции в таксите на клубовете. В Изпълкома няма да има президенти и собственици. Иначе се получава конфликт на интереси. Ще има и такси, които ще бъдат премахнати. Въвежда се система за електронно картотекиране. Няма да ми разнасяте някакви списъчета", каза още Ел Голеадо.
 
"БФС ще работи с държавата. С министерствата, общините, кметовете. Ще поискам парцел за нов стадион, който да е само футболен. Имаме и проект за две нови бази", каза още Пенев.
 
Освен той и Боби Михайлов, за в Конгреса се включва и колоритният Ивайло Дражев, който обаче е смятан за абсолютен аутсайдер в битката за президент на БФС.

Всичко за предстоящия Конгрес четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А дано чичовото си задеиства испанските връзки и да го махне любо цяла българия сме с теб махаи го тоя
18
0
 
0
 
! Отговори
майорски преди 6 години
Перуката не ми харесва ... но този !!!??? ...Та Пенев е от интелектуалното ниво на Стои4ков.... говори само глупости ...и си мисли 4е като се изправи и каже някоя простотоия по телевизията и е е голямата работа....Не мисля е този ще оправи футбола ни ...даже наобратно ...ще се налапа с пари и после ще каже на вси4ки "..духайте супата" ...аривидер4иали си спомняте лафа му ..Във футбола ни е като в политиката на България : както каза Доган ...няма друга алтернатива .... ..за Съжаление..
17
0
 
0
 
! Отговори
Краси преди 6 години
Нямам нищо против Б.Михайлов, но много му станаха мандатите.Нека има промяна -по-лошо не може да стане!
16
1
 
2
 
! Отговори
Ваня преди 6 години
До ***-6: Тичал или нетичал е -- голмайстор на Примера Дивизион ! А играеше в Атлетико МАДРИД !!! Скрий се някъде !
15
1
 
5
 
! Отговори
ЦСКА преди 6 години
КЗЛ, КЗБФС, КЗКиро
14
2
 
6
 
! Отговори
ined преди 6 години
*** гуляма стратегия няма що, да смениш Перуката със Супата
13
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това Кьосе Любо Пенев,ми е адски неприятно! Неграмотно и тъпо парче!
12
1
 
8
 
! Отговори
ПЕРУКЕРО ВЪН ! преди 6 години
ДА СЕ ХОДИ , ЗАЩОТО ТОЙ Е ОСНОВАТА НА КОРУПЦИЯТА ВЪВ ФУТБОЛА!
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Припознавам Лукойл за Левски
10
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ТъпиНаистина си ***. Ти разбираш ли от футбол? Пенев беше модерен нападател за времето. Има 129 гола в испанското първенство. Повече от Емилио Бутрагеньо, който е играл с много по-силни съотборници и повече години от Пенев в първенството. И в нашето има 81 гола. Да кажеш, че човек, вкарал 210 гола само в първенства е слаб, значи си наистина ***, както си си го признал де.
9
1
 
22
 
! Отговори
mnenie преди 6 години
Любо ми беше любимият футболист в ЦСКА преди да отиде в Испания, но все пак мислех, че няма шанс в тази битка с мафията. Сега, когато и друг легендарен футболист от онова време - Ники Илиев е в играта, мисля, че има светлина в тунела. Това за картотеките е пълна глупост в момента. Отиваме да регистрираме селски отбор, губим ценно време, разправяме се с някакви хора на които не им се работи. По електронен път би било страхотно.
8
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом Ники Илиев се застъпва за чичовото, явно нещата са много сериозни.
7
5
 
6
 
! Отговори
Тъпи преди 6 години
Те щом ламтят за власт за нищо не стават , футбол в БГ отдавна е изчезнал .Само мизврници и *** са футболни запалянковци в БГ .
6
14
 
11
 
! Отговори
Тъпи преди 6 години
Голям фукльо е . "Който не ме уважава да си духа супата " е в главата муНикога не е тичал на игрището , само е чакал пред вратата някой да му подаде топка по заповед на чичо му .
5
11
 
10
 
! Отговори
Ловеч преди 6 години
САМО ЦСКА-София
4
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко за БГ щом изборът е сведен между две корумпирани Мутри - Боби Перуката и Любо Чичовото Супата.
3
8
 
19
 
! Отговори
vlady преди 6 години
Също хората около Любо Пенев с нищо не са по-читави от тези около Перуката - Красимир Балъков се е доказал като кръгла нула като треньор и ръководител, останалите са също толкова некадърни.
2
6
 
23
 
! Отговори
vlady преди 6 години
Няма читав кандидат - Перуката доказа, че не става, Любо Пенев също ясно показва, че няма качества за управленец - затънал е в дългове и не може да се оправи с години, Дражев фалира мелницата в Бургас и след това докара Черноморец до В група.
1
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слушах Ники Илиев и мисля, че е абсолютно прав да иска Перуката и далавераджиите му от БФС да бъдат изритани! Крайно време е, защото разрухата и корупцията убиха нашия футбол.