Левски избра своя кандидат за БФС и се заяде с ЦСКА

"Сините" подкрепиха настоящия бос Борислав Михайлов
Обновена: 15 яну 2018 15:54 | 15 яну 2018 15:53, Веселин Коларов
18
Левски избра своя кандидат за БФС и се заяде с ЦСКА
Снимка: Bulphoto.com

Левски ще подкрепи Борислав Михайлов за нов мандат като президент на БФС. Това стана ясно от изявление на клубното ръководство в официалния сайт на "сините". 

В него от "Герена" заявяват, че са били в дилема кого да издигнат, но са е спрели на легендарния вратар, защото основният му конкурент Любослав Пенев подкрепял "ЦСКА-София".
 
"Уважаеми дами и господа,

В изминалия месец в публичното пространство вече активно се водят кампании, свързани с избора на президент на Българския футболен съюз. Изборът привидно е сведен до двама кандидати и е поляризиран в публичното пространство до това дали да има промяна в българския футбол или не.

Съвсем скоро, без да е потърсен дори разговор с нашия клуб, представител на един от кандидатстващите екипи заяви, че е сигурен, че ПФК Левски ще подкрепи тях. След въвличането на клуба в груби спекулации, ние бяхме изправени пред избора дали да заемем пасивна позиция, или за разлика от почти всички останали ясно да заявим какво е виждането на клуба ни.

Промени в българския футбол са необходими. Нашият клуб през изминалия и настоящия сезон нееднократно се е обръщал към БФС по различни проблеми, а в медийното пространство темата е достатъчно широко дискутирана. Предстоящият избор на президент на БФС не е сведен до това. За нас е свързан с няколко кратки въпроса – Кой? Какво? Защо? и Как?

Ние бяхме изправени пред дилема. Дали да подкрепим подпомагания от цска-софия г-н Любослав Пенев, който идва с обещания за независимост, избягване на конфликт на интереси и гръмки общи думи за промяна, изразени дори в нов формат на шампионата? Или да подкрепим г-н Борислав Михайлов и без да сриваме всичко до основи, да предложим и насърчим всички български клубове заедно да положим усилия и отговорно да утвърждаваме и развиваме българския футбол на национално и международно ниво?

Управителният съвет на ПФК Левски реши да номинира г-н Борислав Михайлов за президент на БФС и да застане на страната на клубовете, които ясно и явно искат да водят разговор за бъдещето на българския футбол", се казва в изявлението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Син Кестен преди 6 години
Както казваше дядо ми: "Ако играят цедевистите и канибалите, ще бъда за канибалите."
16
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що искате любо бре.
15
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Основният довод е,че на истинският мъж ,му трябват две яйца!ИКуствено създадени комунистически творения не важат вече!
14
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Основния довод на рогата е, че Пенев е подкрепен от ЦСКА /написано с малки букви/. КОМПЛЕКСАРИ-И-И-И-И!
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде кажете сега че няма топла връзка Герена- Разград-ПерукаровНо левскарите да знаят че Домусага няма да им пусне нищо повече както им полягваше преди, отмина времето когато ЦСКА беше изхвърлен и разбит, а делиорманците водеха с 15 точки в шампионата, много недалновидна политика, ЦСКА и Левски трябва да се обединят и да размажат проектчето от Разград
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това за ограничение на чужденците не знам как може да стане след като на Домуса му издават български паспорти за дни. Трябва да се измисли по някакъв начин.
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гришата премахна всички такси в ЦСКА, а ако на даден треньор не му върви отбора в класирането може да се стигне до освобождаване. В лудогорец не знам как е положението, а ако в Левски още си карат с таксите значи ситуацията е много ама много зле.
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-старите помнят, на мач на Левски, Герена беше малък да побере публиката. След 2000 година се започна най-гадното, родителите да плащат тайно на треньорите за да играят децата им. В Левски този бизнес започна Бисер Хаздай. От най-добра детска школа отиде в нищото. За да се върне публиката, треньорите задължително с НСА, чужд език, некорумпирани. И ограничаване на чужденците до трима. Нов УС, без шефове на клубове, независими. Иначе ще си кретаме в нищото.
9
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз си мислех че левскарите като видят Ники Илиев ще им просветне но явно не са дорасли още. Или не са дорасли или са тотално задълбали в тинята.
8
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Левски да залага на Перукеров е огромна грешка!! Онзи ден Ники Илиев много добре анализира състоянието *** футбола у нас. Явно интересите на клуба да над националните. Перуката с нищо не разви детско-юношеския футбол, не масовизира, така талантливите деца, а те са от по-бедни семейства, загубиха шанса за реализация. Богатите могат да плащат но децата им са без талант. Остане ли Перуката и шайката му, забравете за успехи. Целия БФС трябва да се разкара и започне на чисто. Иначе ще гинем в талаша.
7
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия сини прoститyтки си заслужават съдбата. Явно усещат че без корумпираната перука няма да вземат лиценз заради 50 милиона дългове и черните пари идващи един господ знае откъде.
6
0
 
14
 
! Отговори
vlady преди 6 години
Изборът е труден и неблагодарен - и тримата кандидати не стават за нищо. Перуката вече доказа неспособността си да управлява БФС, Любо Пенев не може да оправи собствените си финанси толкова години и досега не е показал качества като управленец, Дражев докара мелниците в Бургас до фалит и Черноморец до В група, освен това е лежал ефективна присъда.
5
8
 
5
 
! Отговори
naco преди 6 години
Но КАК стана това,та нали ЦСКА бе ФАЛИРАНО на 09.09.2016г. от ДРУГАРИТЕ Борисов,Кралев,Михайлов и "бизнесмена" Ганчев?!
4
5
 
9
 
! Отговори
Пандор преди 6 години
Едно е да риташ топка, съвсем друго е да управляваш институция. На пенчо просто му липсва капацитет за второто, може да е гледал как става на запад, обаче с гледане само не става. Не че бобчо е по читав де. Който и да сложат, сам човек не може да промени нищо, ако е обкръжен от покварени некадърници, които по-далеч от носа си не виждат. Просто казвам, че проблемът е комплексен и не се свежда само до един човек, който и да е той.
3
8
 
22
 
! Отговори
ХАХХА преди 6 години
Ако подкрепят перуката и вече не на дъното, ами под него ще се копае. Любо, ако не друго говори истини и не му пука. Има идеии, опит и дългогодишен план. Ще е подигравка с всички фенове, ако се изберат старите изцепки. Време им е кой откъде е...
2
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отборът на Пеевски, нормално да подкрепи мафията в БГ футбола.
1
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този на снимката е бандит.