Трансферът на Неймар в Реал Мадрид зависи от едно условие

Насър-Ал Хелаифи няма лесно да се съгласи да продаде голямата си звезда
25 яну 2018 19:50, Веселин Коларов
3
Трансферът на Неймар в Реал Мадрид зависи от едно условие
Снимка: Reuters

Трансферът на Неймар от ПСЖ в европейския клубен шампион Реал Мадрид зависи от едно условие.

Според авторитетното издание Goal.com, президентът на френските богаташи Насър-Ал Хелаифи ще се съгласи да продаде бразилската звезда на "кралския клуб" единствено при триумф в Шампионска лига. Интересното е, че двата отбора са съперници на 1/8-финалите в турнира, като първият мач ще се играе в Мадрид на 14 февруари, а реваншът е насрочен за 6 март.
 
Неймар вече не се чувства щастлив на "Парк де Пренс" след поредния скандал с Единсон Кавани. Двамата отново се спречкаха кой да изпълнява дузпа по време на разгрома с 8:0 над Дижон, като бившият ас на Барселона застана зад бялата точка и се разписа за четвърти път в мача. Поведението му предизвика бурни освирквания от феновете на ПСЖ, които започнаха да скандират името на уругваеца.
 
Кавани се нуждаеше от още едно попадение, за да се превърне в голмайстор №1 на "принцовете" за всички времена. Флорентино Перес пък не крие интереса си към Неймар и в негово лице вижда идеалния заместник на Кристиано Роналдо.
 
В момента Реал се намира в тежка криза и се очаква през летния трансферен прозорец босът на "белия балет" да създаде нов отбор, наречен "галактикос". Освен Неймар, в полезрението му са още Еден Азар от Челси и някого измежду Роберт Левандовски (Байерн Мюнхен) и Хари Кейн (Тотнъм).
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Реал МадридПСЖнеймар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
36
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
ко да кажа, по добре да замълча