Геният Неймар вбеси съперник с невероятен финт

ПСЖ е на финал за Купата на Лигата след голово шоу с Рен
31 яну 2018 11:20, Веселин Коларов
2
Геният Неймар вбеси съперник с невероятен финт
Снимка: Reuters

Най-скъпият футболист в историята – Неймар, за пореден път демонстрира невероятната си техника. 

При снощната победа на ПСЖ с 3:2 над Рен за Купата на Лигата, която класира парижани на финал, бразилската звезда ефектно овладя топката с гръб. Последва технично прехвърляне на Бенжамен Буриго, което видно ядоса халфа и той спъна бразилския национал. "Той прави тези трикове за феновете. Да не забравяме, че играта е за тях", обясни след края на срещата Унай Емери.
 
Иначе парижани поведоха с гол на Тома Мюние в 44-ата минута, а попадение на Уахби Хазри от домакините минута преди края на първата част беше отменено след гледане на видеоповторение, което показа, че футболистът е играл с ръка.В 49-ата минута Килиан Мбапе вкара гол, който обаче беше отменен заради засада. Малко след това Маркиньос удвои преднината на гостите. Джовани Ло Селсо в 58-ата минута направи 3:0 за ПСЖ след пас на Анхел Ди Мария. Пет минути след това обаче "принцовете" останаха в намален състав, след като Мбапе получи директен червен картон.
 
В 84-ата минута гол на Юну за домакините не бе зачетен заради засада, документирана отново от системата за видеоповторения ВАР. Домакините отбелязаха две попадения в края на мача. В 85-ата минута Диафра Сако намали, а в добавеното време босненецът Санин Пършич оформи крайния резултат.
 
Съперник на ПСЖ във финала ще бъде победителят от сблъсъка между Монако и Монпелие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: ПСЖнеймар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари