Кога губи Реал Мадрид? Обикновено след почивката

През първите полувремена "белият балет" е на другия полюс
4 фев 2018 13:45, Екип на Dnes.bg
12
Кога губи Реал Мадрид? Обикновено след почивката
Снимка: Reuters, архив

Вторите полувремена са големият проблем на испанския шампион Реал Мадрид в мачовете от Ла Лига.

След поредната издънка на домашна сцена – 2:2 с Леванте, Marca изчисли, че след почивката "белият балет" е изгубил пет пъти, в още толкова е завършил наравно от общо 21 двубоя.

Представянето на Реал през първите полувремена е на другия полюс. В 13 двубоя европейският клубен първенец се оттегля към съблекалните с положителен резултат, в останалите осем с равенство.

Интересното е, че мадридчани и съперникът им на 1/8-финалите в Шампионска лига ПСЖ са единствените два отбора от Топ 5 на първенствата на Стария континент, които не са губили след края на първата част.

Това обаче едва ли е някаква утеха за "белите", които заемат 4-то място в първенството, на 18 точки зад лидера Барселона, който днес гостува на Еспаньол.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: Реал Мадридзагуба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Просто зоба който им даваше Зидан през миналата година им изтощи организмите.Затова сега са неузнаваеми и нямат сила за второто полувреме.Химията ти дава сила,но не може вечно,след нея следва силен спад.Зидан ги разбира тези работи,игра назобен на последното си световно, когато нокаутира Матераци.Вече беше стар и нищо не играеше цяла година в клубния си отбор-и изведнъж на световното във форма,тича,подава,даже гледа лошо и бие глави на противниците!От химията ставаш агресивен,знае се
10
0
 
2
 
! Отговори
До 7 и 8 преди 6 години
Толкова ли къс смятате че ще е вашият живот бе юнаци?
9
0
 
3
 
! Отговори
До 8 преди 6 години
Ако мислиш че живота ти ще свърши след 5- 10 години може и да си прав ,но откъде знаеш какво ще е след 30. Когато Боб Биймън скочи 8"90 м. през 68ма всички казваха че това не може да се подобри,но Майк Пауъл след повече от 20 години го подобри.Явно си млад и непреживял още много неща.Някога ще кажеш ,,Ей верно бе, а аз какво си мислех"
8
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
от 7 до 6И си мислиш че някой ще подобри рекордите на Болт на 100 и 200 метра? Да, но не в нашия живот.)))
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 6 Мхм, възможно е. Само че не ги виждам тия младите как ще са по-велики от Лионел Меси и от Федерер. Няма да има на хоризонйта такива докато сме живи.Един пример ще ти дам...Стоичков и компания станаха 4-ти в света преди 24 години. Мислиш ли че български национален отбор в нашия живвот пак ще постигне такъв успех- 4-ти в света??? Знам какъв ти е отговора. Не в нашия живот..а Никога!))))
6
0
 
5
 
! Отговори
До 5 преди 6 години
Така си мислехме след Гаринча,Борг и Макенроу Марадона и Кройф Карл Люис.Ако живееш дълго дете,ще видиш много неща.Древните са казали -PANTA REY !!! Живота не започва и свършва с теб. Някой който сега се ражда ще каже същото след 20години като теб за тогавашните герои и ще игнорира днешните, а ти ще му напишеш това което ти написах аз А това че Федерер и Меси са велики е вън от съмнение,но ние ,,дъртите "сме видели много за които ти само си чел.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
4-ти, едва ли ще видим повече в нашия живот Гении в тениса и футбола като Федерер и Меси и в спринта като Болт!
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кога печели 6-та златна топка Бог Меси? Обикновено в края на тази година!
3
0
 
5
 
! Отговори
Слави преди 6 години
А Берое от 82-та до 92-та минута!
2
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кого го интересуват тия глупости
1
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Просто хората в момента събират пари за Неймар.