Допинг скандал във футбола: Хванаха двама руснаци

ФИФА спешно разследва общо 11 руски футболисти
8 фев 2018 13:40, Веселин Коларов
30
Допинг скандал във футбола: Хванаха двама руснаци
Снимка: Reuters

Руският защитник Руслан Камболов е един от двамата футболисти, разследвани от ФИФА по подозрение за нарушаване на антидопинговите правила, съобщи вицепремиерът на Русия Виталий Мутко. 

Камболов, 28-годишен, е играч на Рубин Казан, с два мача за руския национален отбор. Другият заподозрян за допинг е бившият младежки национал Иван Княжев.
 
"Получихме списък от ФИФА с имената на 11 футболисти и сега двама от тях - Камболов и Княжев, са разследвани", каза Мутко пред ТАСС.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Егати детската градина са тез в Англия. Пуснете ни ги на българския фронт.
24
2
 
5
 
! Отговори
РККА преди 6 години
Сега ще забранят на руския нац. отбор по футбол да играе на световното.Хора с фобии,болни мозъци търсещи враг..
23
1
 
1
 
! Отговори
в преди 6 години
Преди месеци бе хванат друг футболист с допинг ,някакъв скандинавец с "беженска" кръв ,но медии мълчаха .
22
8
 
5
 
! Отговори
Striker преди 6 години
Хахахах! Е някой нормален да е учуден?! От тая псевдо-държава само водка, *** и дървен материал стават за нещо. Другото е бок - лук!
21
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички тея русофобски профании от германци бих ги разбрал, но от българи звучат направо имбецилски. Кой ви създаде и подари държавата бе, гьотферени недоносени! Я се опомнете малко преди да са започнали да ви горят вратовете от шамари!
20
5
 
4
 
! Отговори
все тая преди 6 години
...водка, допинг, парад, водка, допинг, парад...е бат.и скуката...
19
5
 
6
 
! Отговори
рускиня до 21 преди 6 години
До мдаа.Само го вижте кой се подиграва за бояришник. Да не би забравил десетки хора ,които тръшнали в Якоруда от метил? А група младежи от перник ,които пили антифриз? Само кой се присмял .....
18
7
 
4
 
! Отговори
мдаа преди 6 години
Не вярвам да е допинг .Сигурно е било Боярщик -препарат за вани или Тройной одеколон
17
6
 
8
 
! Отговори
рускиня до 19 преди 6 години
До хахахаха."руските сви.ни"??? Откога някой се поинтересувал от мнение на един *** с потури и ***? Някой да те попитал доли руски спортисти заслужават или не е медали? Пий си бира в квартална кръчма и не демонстрирай дебилизма си. и друго - Не знам дали Путин е смешен ,но разбира се не може да достигне висините на Плювналиев, обикалящ по телевизии с една кифла втора употреба .
16
15
 
7
 
! Отговори
хахахаха преди 6 години
Имам чувството, че всички коментари са писани от някакъв тотален профан с руско самосъзнание и сметка в "Сбербанк" в която му превеждат всеки ден по 98 копейки! Слаам си го през оная работа за руските сви.ни, които уж са спортисти, а всъщност са допингирани бизони!! ТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ НИЩО, щото не са спортисти, а анаболни джуджета-като смешния им "президент" с криви джуки и 0 коса!!
15
8
 
12
 
! Отговори
някой си преди 6 години
В средата на м.декември в един български сайт излезе новината, че всички допинг проби от Лондон на руснаците с една са отрицателни. Другата била замърсена. Сега е същата работа и за зимната олимпиада. Няма допинг, но няма и участие на зимните игри. Проблема е че допинг се намира само при спортистите които са фаворити за медал. Поредната обработка на телетата с пилешки мозък.
14
10
 
24
 
! Отговори
рускиня до 2 преди 6 години
и да продължа темата - кога ще предоставят за изследване пробите на американски спортисти . Ах! забравих цялия рафт с проби е бил бутнат от един чистач. Малий, че тромаво същество - как се обърна в лаборатория на вада да бърше епруветки, та всички проби и точно на САЩ полетяха на земята. ЦЦЦЦЦЦЦ - ядец
13
7
 
15
 
! Отговори
рускиня до 2 преди 6 години
точно за такива безмозъчни, първосигнални и низкочели индивиди е предназначени тези "разследвания". Като овен готов да приемеш всичко което те пробетат. затова в българия и процъфтява "ало-мошеници" бизнес. Да включиш мозъчни гънки не ти стига даже като инстинкт. Нещо да кажеш за Фелпс - наркомана, за Армстронг, а също и за цялата команда на норвежки скиори - "болни" от астма и на които разрешават да приемат забранени лекарства. Но овен като тебе трябва да блеее "уууу, руснаци"
12
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 11Доколкото разбирам МАЙ НЕ СЕ СПИРАТ ТИЯ ОТ МОК!!! Вече и насън им се привижда "допинг" и то само при руснаците! А другите си ядът лекарстав на килограми и на никой не му пука! Поне да ги бяха изпратили на пара-олимпиада, а то при здравите!
11
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оооооооооо........я стига вече, че ставате жалки вече с тия "допинг-проби".....и то пък при руските футболисти.....и те като нашите са с два леви крака! Важното е само да се споменава Русия!!! Я по добре разкажете за норвежките асматици, дето печелят с лекарста от астма олимпийски медали..........Срам и позор за МОК! Фармацевтическа бухалка........това вече не е спорт, а състезания на зомбирани, надрусани, нашмъркани "атлети"....ОТВРАТ!!!
10
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия па не спряха! Бааахти скапаната държава! Дай им само допинги, пръжия, плюене, ***... Нищо, ама нищо човешко няма в тия!
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 6 : Кои сте вие? Ти и телевизора ли?
8
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Допинг-това е представата на джуджето за велика нация!
7
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Падат ли още етажерки с проби в САЩ?
6
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отдавна трябваше да им вземат световното по футбол. Но вече ги почнахме ...