Реал – ПСЖ 7:4! "Кралете" и "принцовете" отсвириха Роналдо

Феновете на двата отбора съставиха идеалната единадесеторка
13 фев 2018 12:23, Веселин Коларов
2
Реал – ПСЖ 7:4! "Кралете" и "принцовете" отсвириха Роналдо
Снимка: Reuters

Феновете на Реал Мадрид и ПСЖ определиха идеалната смесена единадесеторка на двата отбора в анкета на Marca. 

В нея футболистите на "кралския клуб" доминират със седем представители, но прави впечатление, че петкратният носител на Златната топка Кристиано Роналдо не намира място в състава.
 
Схемата е 4-3-3, като триото в атака е изцяло на "принцовете" – Неймар, Килиан Мбапе и Единсон Кавани. В средата на терена са поставени Тони Кроос, Лука Модрич и Каземиро, а в защита има един играч на ПСЖ – Дани Алвеш. Останалите бранители са Серхио Рамос, Рафаел Варан и Марсело, на вратата е Кейлор Навас.
 
Реал посреща ПСЖ в първи 1/8-финален мач от Шампионска лига утре вечер. За европейския клубен шампион с наказание е титулярният десен защитник Даниел Карвахал, докато за гостите Кавани до последно ще е под въпрос.
 
Уругвайският стрелец е с травма и ще мине последен фитнес тест преди да стане ясно дали Унай Емери ще може да разчита на него. Същото е положението и с Левен Курзава. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
6
 
! Отговори
д преди 6 години
Най - големите *** са феновете на Реал и Ман Юнайтед. Погледнете феновете на малки и нормални отбори ,спокойни и добри хора ,а тия са едни надъхани простаци и нищо повече .
1
14
 
21
 
! Отговори
не син преди 6 години
Егати прос-тотията ! Няма значение на кого си фен ! Да не поставиш Роналдо на първите места в състава е комплексарщина !