С 3:0 Милан върна Лудогорец в реалността

Гостите отбелязаха в 44-а и 63-а минута и в продължението
Обновена: 15 фев 2018 22:23 | 15 фев 2018 21:56,
117
С 3:0 Милан върна Лудогорец в реалността
Снимка: Reuters

Приказката за Лудогорец приключи, след като "орлите" загубиха с 0:3 от Милан в първия 1/16-финал от Лига Европа между двата отбора, който се игра в Разград.

Преди срещата домакините обявиха бойка готовност да стъжнат вечерта за гранда от Милано.

В крайна сметка обаче опитът на италианския колос си каза думата и тимът на Дженаро Гатузо спечели.

Кутроне успя да даде аванс на гостите в 44-ата минута, а в 63-ата Родригес удвои аванса им. Третото попадение бе дело на Борини в продължението.

След този резултат се очертава реваншът на "Сан Сиро" като цяло да бъде протоколен.

Как премина мача - вижте в Gol.bg!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 95 Онова ЦСКА което би два пъти делиорманците през есента, и които бяха тръгнали да побеждават Милан, но паднаха със скромното 3:0
93
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 97''Умраза'' се пише правилно ''О''мраза, неграмоно разградско провициалистче
92
1
 
5
 
! Отговори
муспи преди 6 години
Ех че приятно беше - все едно пада цесекето! От двата НЕбъларски отбора, ЦЕКА е по НЕбъларски.
91
0
 
5
 
! Отговори
:) преди 6 години
Лудогорец беше отбор, но футболистите се отпуснаха и вече не играят. Скоро Ще стана посредствен като Литекс, ЦСКА и Левски.
90
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам защо тия нещо си помислиха, че Милан все едно е Чардафон-Орловец. Някакви такива нагласи имаше, че Милан не бил оня Милан...А се видя кой отбор как пипа топката, и то много ясно. Нещата бяха на светлинни години. И то безкомпромисни. Дори и при толкова слаб Милан както се говори.
89
1
 
8
 
! Отговори
хм преди 6 години
До Анонимен 83Koe ЦСКА? Онова във В група или преименувания Литекс визираш? Или онова фалиралото, което не си плати задълженията, благодарение на което, подобно на останалите мошеници в тази държава, които гледат да я прекарат като не си платят, бабите и дядовците ви ще продължават да взимат по 200 лева пенсия.
88
1
 
4
 
! Отговори
1 преди 6 години
До Анонимен"Ко, Ко каза"?
87
1
 
4
 
! Отговори
1 преди 6 години
До АнонименПо тази логика и Киро налива а другите отбори се чудят, как да вържат бюджеет.
86
2
 
10
 
! Отговори
1 преди 6 години
До АнонименИ още нещо, Милан има тифози, споменатите отбори имат фенове, които надъхват отборите си. Какво има Лудогорец? Някакви семкаджии пратени по задължение на стадиона! Да не говоря за големите градове, но ако Киро беше налял примерно в "Марек" Дупница, Милан нямаше да играят в такава миролюбива обстановка! П.С. Не съм от Дупница.
85
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей сега, цялата ви простащина и ограничени умове ще се върнат като бумеранг и ще се видите какви смешници сте-Вие,тези,които плюете по Лудогорец. Ей сега жална им майка на смешните ви и посредствени отборчета с крадливи босове,защото Лудогорец ще се концентрират само в шампионата ни и сами ще се убедите,че са класа над всичко що играе футбол в Бг.Не забравяйте,че Милан вкараха 200 милиона за трансфери само тази година,а игровият ритъм и сработката на Лудогорец куцаше заради зимната пауза
84
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Английските младежки национали са с произход от Централна Африка ако не ти е известно. Вратара им ги е бел.
83
5
 
7
 
! Отговори
1 преди 6 години
До АнонименСамо че, английските отбори имат състезатели в националния при всички възрасти, а Лудогорец никъде!
82
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
уефа-мафия
81
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имаше и дузпа за Лудогорац но съдията подпря Милан. Много по-яко бутане от това на Моци. Но не си ли спомняте в мача с Рела Мадрит как съдията извърши десет ключови обратни отсъждания. В този мач Лудогорец тотално надигра гелосания Роналдо и компания и ако не беше съдията Реал подаше най-малко с 4-2. Не се ли въведе видеоповторението като в Бразилия нищо добро не ни чака от тия съдии.
80
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ювентус е фрашкан с чужденци и е първи от години, а Милан е предимно местни и са седми, а две години даже не се класираха за лига Европа. Така че не плюйте Лудогорец и в Пеевски и Литекс е пълно с чужденци ала играч е само Каранга.
79
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво английско има в английските отбори, немско в немските, ако забранят на чужденци да играят в първенствата им и отбори с българи ще ги бият като тъпан. Само че не им изнася. А Лудогорец е на 37 място в ранглистата на Европа защото започна единствен от българските клубове да играе по техните правила, каито са нечестни към истинския спорт. На Милан най-добрия им беше черничкия, ако не беше той и Билия отн Босна ставаха на салата.
78
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България има два отбора ЦСКА и уефски ,всичко друго е плява и временно
77
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Домусчиев да вземе да купи един треньор, който е побеждавал грандовете на Европа. Това е критерият, ако иска да има отбор за тях. Милан не е с нищо по-добър от Лацио преди четири години, а Лудогорец е много по-слаб от тогава. Къде са бързите футболисти - няма ги - продадени, къде са заместниците на стрелците от дистанция като Златински - няма ги. Не случайно сега треперят и за титлата. Слаби бяха Марсилиньо, Ренан, Моци, Мисиджан е един средняк и такъв ще си остане. Форстер къде е той можеше пов
76
2
 
7
 
! Отговори
1 преди 6 години
До АнонименНа Моци му е през онази работа! Нали направиха простотията да кръстят трибуна на негово име!
75
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И каква е реалността. Лудогорец беше най-силен във втората си година, когато мачкаше наред в Лига Европа и прегази Айндховен, Динамо Загреб и Лацио като луда крава теле. Тази година не случиха и на треньор. Как другите отбори с не много усилия преодоляват пресата на Млан, с бързина, а тук Херо с тъпите му позиционни тактики и без нито едно заучено положение се умаза. Първия гол - вратарски, дреме като пръч. Вторият на Моци поредната простотия. Третия проспан. Гредата пак е нещо с тоя тренер