Бащата на Неймар: Абсурдно е да играе срещу Реал

"Още не сме решили дали да се оперира", заяви той
28 фев 2018 10:00, Веселин Коларов
12
Бащата на Неймар: Абсурдно е да играе срещу Реал
Снимка: Reuters

Абсурдно е Неймар да вземе участие в 1/8-финалния реванш от Шампионска лига между ПСЖ и Реал Мадрид. Това заяви бащата на най-скъпия футболист на планетата относно шансовете на нападателя да се появи на "Парк Де Пренс". 

По този начин Неймар старши се разграничи с вчерашното изказване на треньора на "принцовете" Унай Емери, че бразилската звезда може да се възстанови изненадващо бързо. "Разбира се, че пропуска мача с Реал. Абсурдно е да се твърди друго. Лечението му ще отнеме между 6 и 8 седмици. Още не сме решили дали ще се оперира", категоричен беше той.
 
Техничарят получи две контузи в глезена по време на победата с 3:0 над Олимпик Марсилия и беше изнесен на носилка. Той има разтежение на връзките, както и фрактура на петата метатарзална кост на стъпалото.
 
Травмата му е голям удар за ПСЖ, който има да заличава пасив от 1:3 след първия сблъсък с Реал, игран на "Сантяго Бернабеу". Реваншът между двата отбора ще се състои на 6 март, като и европейският клубен шампион има кадрови проблеми.
 
Под въпрос са твърдите титуляри Марсело, Лука Модрич и Тони Кроос, но очакванията са Зинедин Зидан да заложи на халфовете.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
3
 
! Отговори
Pepe преди 6 години
20 хилки ? и да идва да шпаклова
10
1
 
2
 
! Отговори
scott преди 6 години
До scottхарчлък. МОШЕНИЧЕСТВО, ДАЛАВЕРА, ЛЪЖА И ИЗМАМА ОТ НАЙ-ВИСША ПРОБА.Много се радвам, че неймарът се *** на терена, нема да спичели кеш със псж. и финансовата измама нема да се прикрие със слава и разрастваща се далавера. славата спихва, умениата клонът към недостатъчни, а емирът на катар - губи блесък.БЕЗЦЕННО.
9
1
 
2
 
! Отговори
Laynaar Jr преди 6 години
Дано го вземат в Реал!!!!!Там му е мястото.. :D
8
3
 
2
 
! Отговори
Хъша преди 6 години
До scottВъв футбола договорите се подписват предвърително и парите се уговарят предвъртелно +бонусите ,а иначе съм съгласен ,че пари трябва да се дават за свършена работа.Видимо не си играл футбол,щом си мислиш,че се "самоконтузил" от страх . Аз не познавам таквиз футболисти ,виж ритнитопковци -може ,но Неймар не е ритнитопковец,макър и да започна и мен да дразни с това падане постояно ,повечето и от Роналдо , а падат и Марсело,Бускетс,Крос,Левандовски... .
7
2
 
4
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 6 години
До scottСъра го закотвяше и пак стана голмайстор на Висшата лига ! А Гон Зо игра у ,,Рен,,...
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам ама тия трансфери за 222 милиона. Е, сори. Нещо не е наред, определено в този свят.
5
7
 
3
 
! Отговори
scott преди 6 години
До Хъшапари се дават за свършена работа. Самоконтузиа от страх, преди важен мач, особено ако си проглушил ушите на светъ с далавера за 222 милки.......Това ми напомня поведението на дърватов в ман юнайтед. Там съръ го закотвяше на пейката поради лигавщините му и цената му падаше! С неймар ше стане същото. И да вече е 20 хилки. Или аз поне - толкова давам, за да го купа. нито лев повече.
4
11
 
5
 
! Отговори
Един преди 6 години
Всичките "техничари" са мeки Марии. Истински качствените футболисти са тип "Гатузо". Другото е балет.
3
3
 
5
 
! Отговори
Хъша преди 6 години
#1Направо си губиш времето по форумите и особено в този форум ,ти си просто гений във футбола!Трябва да си предложиш услугите на някой клуб голяма ,щото ти единствения видя истинската цена на Неймар-20 хилки за тенис на маса.)
2
1
 
3
 
! Отговори
щерю преди 6 години
Бащата на Неймар - Шамар...
1
7
 
4
 
! Отговори
scott преди 6 години
Неймар доказа, че нищо не струва.Удобна контузия от страх в подходящото време.Продавай за 20 хилки и да се свършва.