Рамос – ренде №1 в ШЛ. Кои са в Топ 10 на грубияните?

Играчите с най-много официални предупреждения в турнира са...
7 мар 2018 14:00, Веселин Коларов
4
Рамос – ренде №1 в ШЛ. Кои са в Топ 10 на грубияните?
Снимка: Reuters

Капитанът на европейския клубен първенец Реал Мадрид – Серхио Рамос, се превърна в най-грубия играч в историята на Шампионска лига, пише AS. 

По време на снощната победа с 2:1 над ПСЖ в Париж, която прати "кралете" на 1/4-финал, защитникът си изкара жълт картон. Това се случи в 78-ата минута на реванша, с което официалните му предупреждения набъбнаха на 35 в 110 мача. Като се прибавят и трите му изгонвания, Рамос оглавява еднолично върха, изпреварвайки легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс.
 
Също така защитникът е лидер по официални предупреждения и в историята на Ла Лига. Асът на Реал е получавал 171 жълти картони и цели 19 пъти е бил пращан под душовете. Общо в цялата си кариера, Рамос е бил гонен от игра 16 пъти за две предупреждения и 9 пъти с директен червен картон.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
8
 
! Отговори
sport преди 6 години
По-гнусен и долнопробен футболист от Рамос няма. Реал как ги събират все разни говньовци. Пепе, Рамос. Но много ще се радвам като го изхвърлят някъде като мръсен ***, както правят с всичките си звезди след определен брой изкарани години в отбора им.
3
0
 
4
 
! Отговори
Щерю преди 6 години
Рамос към съдията: - Вън!
2
6
 
7
 
! Отговори
Ром Бакарди преди 6 години
Този същият съдия който е на снимката с Рамос ,не му дава жълт картон ,че Рамос иска обяснение както Верати ,а му показва да "бяга " оттук-ето едно доказателство за по-долния ми коментар.
1
10
 
12
 
! Отговори
Ром Бакарди преди 6 години
Рамос заслужава повече да е получавал червени картони ,да не говорим за жълти ,но съдиите винаги или почти винаги са благосклони към него ,този съдия снощи ,ако беше Рамос на мястото на Верати нямаше да го изгони с втори жълт картон . Защо съдиите толерират Реал иБарса не разбирам ,но имам предположения . Тези два отбори винаги им идва чичо "Съдията" на помощ когато не им върви . Миналата година Барса-ПСЖ с 6:1 съдията беше на помощ,таз година РЕАЛ-ПСЖ при 3:1 също има заслуга съдията .?????