Юнайтед vs. Ливърпул: Кой е по-скъп?

Погба е най-високо оценяваният футболист сред двата гранда
9 мар 2018 10:00, Веселин Коларов
7
Юнайтед vs. Ливърпул: Кой е по-скъп?
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Манчестър Юнайтед – Ливърпул е гвоздеят от 30-ия кръг на английската Висша лига. Това заяви редакторът на Gol.bg Веселин Коларов в предаването "Бизнес старт" по Bloomberg TV Bulgaria

Той направи съпоставка между цените на двата най-титулувани клуба на Острова, позовавайки се на авторитетния сайт Transfermarkt. "Юнайтед е с почти 200 милиона евро по-скъп.
 
В Топ 5 на най-високо оценените футболисти в отборите има голяма разлика. Тя се отличава най-много при Алексис Санчес (70 млн. евро), който заема 3-то място при "червените дяволи" и вторият най-скъп играч на "мърсисайдци" Садио Мане (50 млн. евро)", обясни гостът.
 
Той заяви още, че френският национал Пол Погба (90 млн. евро) е №1 по този показател сред двата гранда, но припомни и проблемите, които халфът има в последно време с мениджъра на Юнайтед Жозе Моуриньо. По думите му, дербито на "Театъра на мечтите" се явява като директна битка за сребърните медали във Висшата лига, тъй като титлата на Манчестър Сити едва ли подлежи на съмнение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Жоро
6
1
 
5
 
! Отговори
Тодор преди 6 години
Не знам кой от къде е преписвал статията, ама е много грешна. Та само преди месец-два Ливърпул купиха най-скъпия защитник в историята на футбола - 75 млн лири. Реал М. предложиха 150млн. за Салах, Фирмино имаше оферта на ст-ст 110 млн. и т.н. Много слаба статия :(
5
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Заара фенсНяма мое, няма твое, тука всичко е ... Берое!Лек ден! :)
4
1
 
9
 
! Отговори
Заара фенс преди 6 години
Берое ни е най- скъп!
3
5
 
9
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
Питам аз и отговор не чакам...кога Loserpool ще стигнат Блякбърн и Лестър по титли във Висшата лига...догодина, нали :-)
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лукаку е по скъп от Мо Сала?
1
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Comoonnn Unitedd ! Red Devils Army