ЦСКА в стрес! Каранга пред наказание за дербито с Левски

Нападателят може да бъде наказан по видеозапис
12 мар 2018 14:23, Красимир Ангелов
16
ЦСКА в стрес! Каранга пред наказание за дербито с Левски
Снимка: Булфото

Голмайсторът на ЦСКА-София Фернандо Каранга може да пропусне дербито с Левски заради наказание по видеозапис, пише "Меридиан Мач".

Бразилският нападател на "червените" провокира феновете на Пирин след трудната победа с 2:1 като гост с гол в последните секунди.

На телевизионните камери се видя как след края на двубоя Каранга си позволи с жест да покаже на феновете на тима от Благоевград, че им е отрязал главата, а това се приема като провокация от негова страна и обида към феновете на "орлетата".

Според правилника на БФС заради жеста си Фернандо Каранга може да отнесе наказание от 1 мач и глоба в размер на 3000 лева. Санкцията е залегнала в член 22, ал. 2, точка Й. Предстои да разберем дали поведението му ще бъде разглеждано от Дисциплинарната комисия.

По време на самия мач в Благоевград си личеше, че Каранга е изнервен. Той игра агресивно и беше близо до втори жълт картон, след като още през първото полувреме получи един. След почивката бразилецът на два пъти игра след съдийски сигнал и тогава от щаба на Пирин поискаха нападателят на ЦСКА да бъде изгонен. В края на мача голмайсторът на "червените" дори хвана за гушата Румен Сандев от домакините и го заплаши с пръст.

Още новини от лагера на ЦСКА-София вижте в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да паднеш от ЦСКА не е срамно. Всички падат. Да паднеш, обаче, от Етрополе си е направо позорно. Не знам какъв е този кравешки фетиш. Някакъв вид стаден мазохизъм, сигурно. Психиатрите да го обяснят, аз не мога.
10
1
 
2
 
! Отговори
Армеец преди 6 години
Привържениците на уески им остана само да викат - това не е ЦСКА. Понеже на терена са по-слаби и от Верея. Говорете си - не пречите. САМО ЦСКА!
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я лудогорче купи три мача съдиите честит сбор село
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази година не ме интересуват знаете ли защо помислете и се сетете
7
9
 
1
 
! Отговори
Лудогорец преди 6 години
Хайде Левски, смачкайте ловешко - етрополската чорба !
6
10
 
5
 
! Отговори
Това не е ЦСКА преди 6 години
Това не е ЦСКА, защото истинският ЦСКА фалира на 9.09.2016г. и защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор произлязъл от сливането на Литекс и Етрополе без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.
5
11
 
6
 
! Отговори
Цска умря преди 6 години
По повод сформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.
4
8
 
11
 
! Отговори
ЦСКА преди 6 години
Естествено ! Кравефермата в село Подуене е в паника...
3
16
 
10
 
! Отговори
Го4о преди 6 години
Алооооо! Чичовите-червенотиквеничковчета, без Карангата сте жив-зян! Ха ха ха....
2
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 1! Анонимния е от групата на ЧИЧОВОТО! Не можаха да го изберат за шеф на БФС и сега Боби Михайлов му е виновен, че аборигена Каранга се държи като ХУЛИГАН.
1
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ехааааа, от Левски няма да играе онова малкото където изрита играч без топка, а след провала срещу Етър се видя, отбора е готов за поредна загуба от ЦСКА. И се намеси БФС - Перукеров, да помогне на Отбора на народа. Като разкарат Каранга, мача е фивти - фивти. Поради лошото управление на футбола у нас, корупцията и шуробаджанащината на членовете на БФС, няма да има качество на футбола у нас. Стадионите ще са празни. Това не се ли разбира най-после или в важното Перуката и асистентите му да гушат