Край на спекулациите: Бербо няма да играе в България

Емил Данчев: Дайте спокойствие на Бербатов!
12 мар 2018 16:15, Красимир Ангелов
28
Край на спекулациите: Бербо няма да играе в България
Снимка: Булфото

Мениджърът на Димитър Бербатов - Емил Данчев, заяви, че му предстои разговор с нападателя, за да уточнят какви ще бъдат следващите им ходове. За момента обаче Данчев призова да бъде дадено спокойствие на Бербатов, който имал нужда от време за семейството си след авантюрата в Индия.

Данчев беше част от презентацията на поредната програма за обучение и футбол на английския Брукхаус Колидж. На въпрос дали е възможно Бербатов да приеме предложение на български клуб, агентът с усмивка заяви, че няма как да стане.

"Не мисля, че е възможно това да стане, да заиграе в български клуб. Нека да го оставим Митко на спокойствие за известно време. Има нужда да обърне внимание на семейството си, а какво ще прави по-нататък, ще говорим после, заяви Емил Данчев. Както е известно, нападателят бе свързван с Берое, където старши треньор е неговият близък приятел Александър Томаш.

Попитан доволен ли е Бербатов от престоя си в индийското първенство, Данчев заяви: "Какво значи доволен!? Той е професионалист и където е подписал договор, там трябва да играе и да си върши работата. Относно бъдещето му, тепърва ще разговаряме. Нека мине малко време, ще дойде и този момент за разговора".

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя е все по жалък и смешен!!!
23
2
 
5
 
! Отговори
Ганчо преди 6 години
Щял да играе в Аляска в отбор на инуити. Стадиона им бил близко до полюса. сигурно ще му е много хубаво. Ще му плащали в кожи от елен и рога на лос.
22
2
 
11
 
! Отговори
Кире преди 6 години
Освен Иляна Раева да го взема, *** е дърт и сръдлив.
21
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След МЮ той се превърна в играеща кокона. И стана са смях и подигравка с претенциите си. Излъга гърците, там беше нула, с в Индия, нула на квадрат.
20
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига с тоя боратино бе *** да 1ба
19
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Харчи си парите Бербо и остави плебеса да люпи семки и плюе. Имаше свойте звездни мигове и цял свят те знае, а тях никой освен майка им.
18
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един разлигавен милионер който все още си мисли, че някой ще го вземе да му играе.
17
2
 
10
 
! Отговори
А+ преди 6 години
До 13 Нищо лично към Бербатов ,но той е медийна персона и Те ни поднасят (медите) футболиста Бербатов и ние коментираме неговите футболни качества ,а не човешките,неговия личен живот.....според Вас какво трябва да правим -да го хвалим само защото е българин ? А ракията и компота отдавна го забравихме ,мисля я има я нема 20-22 години .Като си публична персона ,то бъди готов и към хвалби и към критики -футболист слаб,а Дачков знае е претенциите му за заплата ,така че Бг-няма кой да даде пари..
16
2
 
16
 
! Отговори
Интересно преди 6 години
От какво се изморил като е играл няколко минути?..?.
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали знаете не е луд този който яде баницата така, че не му бройте парите някой имал, дал. Дали ще играе или не сал един Господ и стари баби знаят и между другото колко му е да му намерят подходящо място в БФС и след време да седне на стола на Б. Михайлов.
14
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да се почине и да се готви следващата жертва от тези измамници
13
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма да дойде, защото не му е изпила чавка акъла. Митко Б. е супер талант и точно пък в българското първенство дори и като зрител няма да дойде. Жалко, ама си е така.
12
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя медуз след парите, които взе в Англия ....Как си мислите да играе в царството на калта и смехорията. То човек все пак има достойнство, колкото и да неможе да играе вече.
11
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малък народ-злобен народ. Какво ви е направил Беребо че така го плуете? Влязъл е в къщите и ви е откраднал ракията и компотите?
10
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами да иде да играе в Македония ,без това и търсят ново име ,може да я кръстят Бербатия
9
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той Бербатов не играе от 2-3 години. Той само се разхожда, където му дават пари. Така че той и да подпише с Берое пак няма да играе, но просто те няма как да му дават парите, на които е свикнал!
8
13
 
18
 
! Отговори
vlady преди 6 години
Пълно е с житни бегачи, които не умеят нито да маневрират прецизно по терена, нито да заемат позиция, нито да наблюдават играта отблизо и да изчакват топката да дойде и положението да узрее за атака. Да не говорим за лидерски умения - при неточно подадена топка да обяснят на съотборниците грешките вместо да я гонят. Вместо това тичат цял мач като мухи без глави. Браво на Бербатов, че отстоява правилния солиден маневрено-позиционен футбол и не се превърна в поредния посредствен житен бегач.
7
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този е изпята песен...всички го знаят
6
8
 
20
 
! Отговори
Ром Бакарди преди 6 години
Аз ако бях един тренер и то във втора лига в България-не бих взел Бербатов в своя отбор ,остави че не може да играее ,а и претенциите му и на игрището и извън игрището гООляями .Мисля че му е време да закачи бутонките на пирона и да се увелче в някой занаят .... ,а то си губи времето с футбола вече. Едва ли някой ще се излъже да го вземе -навремето Пенев го взе от Пирин за 20 чифта обувки и 20 топки +агне лично за него от таткото на Бербатов....така се става футболист по нашите географски ширини
5
14
 
22
 
! Отговори
vlady преди 6 години
Бербатов е велик позиционен играч със страхотно стратегическо мислене и позиционно чувство - умее да маневрира прецизно по терена, да заема позиция, да наблюдава играта отблизо и да изчаква топката да дойде и положението да узрее за атака.Също е истински лидер - при неточно подадена топка обяснява внимателно на съотборниците допуснатите грешки вместо да я гони. С тези си качества е незаменим като играч и би станал страхотен треньор особено в юношеска школа.