Севиля изрита Манчестър Юнайтед от ШЛ

Испанците взеха велика победа с 2:1 на "Олд Трафорд"
14 мар 2018 11:45, Красимир Ангелов
3
Севиля изрита Манчестър Юнайтед от ШЛ
Снимка: БТА

Севиля изненада с 2:1 Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд" и записа историческа победа, с която се класира на 1/4 финал в Шампионската лига.

Първата среща в Испания завърши 0:0 и този успех прати андалусийци напред в турнира. Головете за гостите мушна Бен Йедер (74 и 78). Почетното попадение за домакините вкара Лукаку (84).

Севиля заслужава само суперлативи за представянето си. Гостите демонстрираха изключителна тактическа дисциплина, възползваха се максимално от шансовете си и в крайна сметка заслужено са на 1/4 финал в турнира, което е и най-върхово постижение за отбора.

В другия мач от снощи Рома се класира за трети път в историята си четвъртфинал в Шампионската лига. “Вълците” победиха с 1:0 Шахтьор Донецк у дома, което беше достатъчно за класиране в следващата фаза.

Тимът на Еузебио Ди Франческо загуби в Украйна с 1:2 в първия мач, но заради гола на чужд терен продължава напред. Снощи на "Олимпико" големият герой бе Един Джеко, който реализира в 52-та минута 4-ти си гол в турнира този сезон.

Всички новини и реакции след снощните мачове в Шампионската лига четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
11
 
! Отговори
Тишина на ОлдТрафорд преди 6 години
Гледах мача- голмайстора влезна една минута преди да вкара два гола (през минутка ).Можеше да вкара и още два ,но вратаря на Манафчестер не позволи .Така -тежък мач с никви интересни моменти и липса на точност при англичаните .Испанците някака си направиха стадиона в абсолютна тишина .Севиля се класира в четвърт финалите изненадващо за всички букмейкари .
1
7
 
17
 
! Отговори
Томас Хеслер преди 6 години
Имаха кьсмет манчестьр юна.....че Севилия нямат нападател като лукако инак тия вьзможности които имаха Севилия като сам срещу вратаря и чисти голови положения резултата щеше да завьрши 1:4 за севилия като гости в ман юнайтед.