Меси с признание: Плаках след загубените финали!

"Световното в Русия е последният шанс на това поколение"
19 мар 2018 17:30, Красимир Ангелов
51
Меси с признание: Плаках след загубените финали!
Снимка: Reuters

Звездата на Барселона и Аржентина Лионел Меси призна, че е плакал след тежки загуби като пораженията с националния отбор на ствоята страна в поредицата от финали.

Както е известно, "гаучосите" с Лео в редиците загубиха финала на Мондиал 2014 от Германия в продълженията с гол на Марио Гьотце, а в следващите две години два пъти паднаха от Чили след изпълнения на дузпи във финалите за Копа Америка.

"Плакал съм много пъти заради подобни мачове, за загубени финали. Причината е, че те означават много, а аз не успях да сбъдна мечтата на родината ни", изля душата си Меси пред аржентинския канал La Cornisa.

"Тези три финала бяха много голям удар по нас. Очевидно изглежда така, че достигането до тези финали изобщо не ни помогна. За съжаление, ние сме зависими от резултатите. С това поколение в националния отбор чувстваме, че ако не станем шампиони на световното в Русия, няма да имаме друга възможност", призна нападателят.

"Представям си как играя на финал и го печеля, как вдигам световната купа. Това е мечта, която винаги съм имал и тя става още по-голяма преди всяко следващо световно първенство. Надявам се шампионатът в Русия да е страхотен за нас. Моята мечта е като вашата. Искам да изживеем нещо подобно на 2014 година, която беше незабравима. Но този път резултатът да е малко по-различен и ние да донесем трофея в Аржентина", допълни Меси.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
До 18 преди 6 години
Ти ще ми сравняваш архивни кадри с това което си видял на живо ли бе момче ? Смяташ ли че този който се ражда вдругиден,ще има по-добри впечатления за Иниеста,Меси,Марсело и Роналдо,за играта изобщо по добре от теб.Ще поживееш ще видиш.ЕДно е ,,на кино" ,друго си е на живо.Какъв Интернет какви пет лева.Колко мача на Дж.Бест или Б.Чарлтън си гледал. Архивни кадри ,божеееее! Да си жив тоя новородения да ти обяснява как се е вълнувал за финала на миналото световно.
27
1
 
2
 
! Отговори
бг смешки преди 6 години
да Меси Е ГОЛЯМ ИГРАЧ но все пак Марадона Кройф и Бекенбауер и други големи играчи записаха доста големи успехи с националните си отбори ... докато Меси не може досега не може да направи нищо кой знае кво с националния а на предстотщящотот голямо първенство също ще им е много трудно на арежнтинците тъй като няколко отбора са по-силни от 2014та ....... Франция имат 2 отбора буквално , Германия който ги е гледал в квалфикацииите знае че са супер силни -вкараха невроятните 46 гола
26
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименТвоя Гейналдо стана европейски шампион... А Месито?
25
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спокойно, още ще плачеш.
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Меси съсипва сам Челси с два гола и асистенция, Гейналдо се фука че вкарал 4 гола на умрялата Жирона. Муахахаххаа...и след това фенчетата на Реал се питат как така нашия Роналдо е толкова велик, а Меси с Барса ги водят с 15 точки. Муахахаххха....
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 19 Роналдиньо не е в топ 30? Най-техничният играч за всички времена?Да, прав си, *** е!
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 21 Първо Гелосания да ги върне, ***! Или забрави и че той укриваше данъци? И само че разликата беше че гелосания е бил пълнолетен, а на Меси чичо му като непълнолетен го е използвал.
21
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не плачи, а върни парите.
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 19 Муахахахаах...Нека те светна че освен великия гол на Марадона на полуфинал;а с Англия 86-та където тръгна преди центъра и излъга половината отбор, Меси има същият гол срещу един испански отбор в Ла Лига. И нека те светна ,че освен този гол Меси има още поне 30 гола от такова естество, а Марадона има един среден! Гледал съм им всичките голове и на двамата в кариерите им.
19
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
13 тая класация може да я праскш в училище. Иначе е комична. Роналдиньо не е даже в Топ 30. Цял свят казва кой е, пък лапетата се навивайте. А долу писалия за съотборниците на Марадона- малък си момче. Сегашните на Меси са много по- добри и известни. Онези бяха сбирнщайн от аржентински отбори повече нечувани от никой. Лъжете се по цял ден , но това е истината. Марадона е класи над Меси и Роналдо. Меси само може да си мечтае да прави нещата, които Диего твореше по тетена.
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 17 Кое не сме видяли, бе чиче?За разлика от твоето време когато си бил млад, сега има интернет... има хиляди клипове в мрежата на всички футболисти. Даже и на такива преди ти да си се родил. Е ние слепи ли сме за да видим от архивни кадри кой колко струва като играч?
17
0
 
2
 
! Отговори
Роден 1948 преди 6 години
Деца,не съзнавате ли че не може да съдите за нещо което не сте видели.След 20-30години някой който сега се ражда ще попита,,кои са тия Меси и Роналдо/феномена/бе,тоя Меси Кв"о е направил?"Е как ще обясниш на такива?АЗ съм на 70,гледам от времето на Ди Стефана и Хенто,Пеле и Гаринча и всички изредени от вас.Въпрос на личен избор е като супер техничари които съм виждал са Марадона и Меси.Иначе и другите са големи футболисти но тези двамата и едно време мозъците Ди Стефано и Кройф се открояват.
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По 50 милиона евро на година взимат и Меси и Роналдо запалата + рекламни договори.Заслужават си ги хората защото са гении. А вие не ги плюйте защото такива хора ни карат да изпитваме нас феновете на играта футбол емоции, които рядко изпитваме в сивият ни еднообразен живот.
15
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 14 Е кой трябваше да стане играч на световното, папагал? Вратарят на Германия ли?
14
1
 
4
 
! Отговори
Джукър преди 6 години
Толкова незаслужено стигнаха на финал 2014, колкото незаслужено го наградиха като играч на същото световно. Още от първия мач с Босна почнаха да ги подпират. После Иран ги направи криви...Беше просто нечестно към много други играчи.
13
3
 
6
 
! Отговори
Вечна ранглиста! преди 6 години
1. Лионел Меси2. Роналдо Феномена3. Роналдиньо4. Гелосания5.Марадона6. Марко ван Бастен7.Гаринча8. Пеле9. Кройф10. Зико
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аахахахахахахахха....от Марадона има поне още 3-*** играчи по- добри като изключим Меси. Роналдиньо, Роналдо Феномена, и другия... Гелосания.
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 8 И кво не направил Марадона повече от Меси? Това че спечели световната титла заради по-добрите си съотборници, отколкото сега Меси има като такива в Аржентина?По велики голове ли има? По техничен ли е? Стига с тоя Марадона, бе. Кажи тогава и че Пеле е по-голям от Марадона щото имал 3 световни титли, а Марадона само 1.
10
1
 
3
 
! Отговори
Discovery преди 6 години
На Меската не му требе да се доказва другаде, като е толкова лесно нека всички да си се доказват в отборите, като него па после да плямпат. Инак, ако Аржентина не срещне Германия по пътя си ще им стискам палци да вземат купата. Меската заслужава... Не ми е най-симпатичния, но заслужава...
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Футболният Господ!Гледам футбол от 30 години. Дойде Роналдо бразилеца 1996-та в Барса и цял свят го нарече Феномена. Дойде след това Роналдиньо..най-техничният играч в историята...след това дойде и Меси и ни разби представите за футбол.