Дрогба за Меси: Не е от класата на Пеле и Марадона!

Но и не е много далеч от тях, обяви легендата на Челси
21 мар 2018 19:04, Красимир Ангелов
25
Дрогба за Меси: Не е от класата на Пеле и Марадона!
Снимка: Reuters

Легендата на Челси Дидие Дрогба взе отношение по вечния въпрос кой е най-добрият футболист за всички времена.

Африканецът е на мнение, че звездата на Барселона Лионел Меси не е на нивото на световните шампиони Диего Марадона и Пеле, но все пак е близо до тях като умения.

"Меси може да се откаже още сега и вече ще е постигнал много във футбола. Ще бъде още по-легендарен, ако спечели световното първенство. Той е изключителен играч. Той все още не е на нивото на Марадона и Пеле, но и не е много далеч от тях", коментира Дрогба пред AFP.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
To6 преди 6 години
Габриел Батистута, наистина добър футболист, и той направи някакво изказване за Марадона и Меси. Как единият имал харизма и т.н. ....татата. Стига с тези глупости. Щастлив съм, че съм гледал и гледам, макар по телевизията и двамата. А ръката на Марадона.... така че стига за харизма и т.н.
23
0
 
3
 
! Отговори
То6 преди 6 години
Дрогба да си гледа отборчето и да не дава акъл. Футболът се играе от 11 човека и сами по себе си тези двамата нямаше да са това без другите около тях. Но това е друга тема. Нима не е имало и други велики футболисти - Боби Чарлтън, Кройф, Кйзер Франнц, Стойчков и много други. А вратари - като почнем от Бенкс, Яшин .....
22
0
 
3
 
! Отговори
Тошко Петков преди 6 години
Подкрепям номер 18. Сега МЕСИ е най-добър !!! А на 22 ще кажа, че си противоречи, защото същото се отнася и за Марадона и Пеле. Дали щяха да бъдат толкова добри и сега.
21
3
 
3
 
! Отговори
А+ преди 6 години
По времето на Мародана футбола беше по-мъжествен ли да кажем,по твърд и на моменти груб ,докато сега Меси и особено Роналдо тренират по 1 час на ден как да падат само като почустват съприкосновение с противниковия играч.Мародона и сега щеше да е -1 в света и нямаше и Меси иРоналдо щяха да му дишат в гърба ,докато Меси във времената на Марадона не зная ,дали щеше да това коетое сега .А футбола винаги е бил колективен спорт ,а сега още повече,щото нивото на футболистите падна доста .Мародона -1
20
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той не е от класата на Роналдо. А номер 7 е краля. Без силния и смазан отбор на Барса ...меси е рехав. В друг отбор не го видяхме , а в Аржентина нищо.
19
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
19 викат му РЕАЛИЗЪМ. Това че не го проумяваш е друго. В друго време Меси щеше да е едно нищо.
18
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Завист му се вика , не е присъща само за нас българите
17
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички за времето са били добри ,а за сегашното време Меси а номер едно
16
2
 
18
 
! Отговори
дрът зрител преди 6 години
Дрогба да напише кога е гледал на живо Пеле и Марадона.
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
по-време на Марадона и Пеле отборът беше от 11 мъже и едно миньонче нямаше как да вирее, сега я има, я няма 2,3 истински мъже в отбора. Мародона на финалите е тренирал денонощно, защото е знаел признанието идва само с титлата.
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако ще се дават примери с миналото можем да дадем Беркамп - щом влизаше на терена АРсенал задължително вкараваха гол. Зидан, Роберто Карлош, Оливър Кан, ЕФенберг - това бяха големи играчи. Също и Алан Шиърър, който бе типичен "Таран" все се въртеше около малкого поле и бе чудесен реализатор, но днес вече няма такива играчи. АМи Герд Мюлер?
13
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
какви абсурдни сравнения. Меси и Марадона живеят в съвсем различни времена. Футболът при марадона бе много по-бавен, не толкова тотален, една личност можеше много силно да се изяви. Днес е важен колективът.
12
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смешно е когато някакви деца натякват мнението си на хора знаещи,гледали и видели многократно повече неща. Марадона беше избран от 63,7 % от футболната общественост за най-добрия. Дрогба и масово треньори и величия казват това ,което всеки стар фен е виждал. И в това няма нищо злобно.А има едни промити от комерса мозъци
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СкънкаОстанали са истински ценители на играта. Феномена беше уникален футболист, можеше всичко. Извади много лош късмет с контузиите и заболяването с обмяната на веществата.
10
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей това си е злобната завист, че може футболист от неговото поколение да е най-добрият.
9
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много точно мнение. Фанатиците Меси-анци стават смешни. Нека поне да стане световен шампион и чак тогава може да се доближи до Пеле и Марадона.
8
13
 
6
 
! Отговори
Скънка преди 6 години
Най- добрият е Роналдо Феномена. Нападател, който няма съотборници пред него, както са Криско и Меси. Винаги ше намери начин или сам да завърши през дузина защитници, или да асистира. Деветка, пазена постоянно. И това не беше пречка. Да не говорим за контузиите, отделили го две години от терена в апогеят му.
7
10
 
20
 
! Отговори
А преди 6 години
Тоя Дрогба не стига че е пълен левак и не знае какво е финт но се изказва за най добрия .?.?.Ега ти коня братче!
6
6
 
9
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 6 години
До азТова е като пиенето - един пие ракия, друг водка... Все си мисля обаче, че Дрогба разбира повече от теб. Можеш да кажеш, че най-много ти харесва Меси, но нямаш право да твърдиш, че Меси е най-добър. Умните хора правят тази разлика. Роналдо е по-добър, а за МАарадона и Пеле да не говорим. Макар че като реализатор Пеле е 1, но на мен най-много ми харесва Марадона.
5
2
 
2
 
! Отговори
1 преди 6 години
Имай мнение за колегите си но не коментирай, когато не сте лице в лице! Не забравяй, че и те имат такова за теб! Имат треньори, които да решават, кой какъв е!