Левски към ЦСКА: Сменихте си името, но си оставате простаци!

От "Герена" бесни за малкото наказание на Каранга
21 мар 2018 17:15, Веселин Коларов
58
Левски към ЦСКА: Сменихте си името, но си оставате простаци!
Снимка: Bulphoto.com

Наказанието на голмайстора на ЦСКА Фернандо Каранга продължава да създава неистово напрежение в Първа лига.

От Левски не останаха безучастни от вчерашното изявление на "червените", че всички се страхуват от тях и излязоха с декларация.

В нея "червените" се питат дали отново ще сменят името си, индиректно се наричат "селяни" и се добавя, че на "Българска армия" не бива да толерират просташкото поведение на Фернандо Каранга.

Четете цялата декларация в материала на Gol.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
11
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
Смешно си ***!!!---Мила тройчице. Щото явно не ти стига пипето да се подпишеш под поста си.Не знам на колко си години, и какво работиш, предполагам като събратята ти липиш плочки и/или зареждаш хр. стоки с баничарката, но ако си направил 18 г. би следвало да се усетиш, че ако използваш повече от 3 думи в изречение, хората ще те разбират по-добре. Ако успееш да обосновеш изказването, още по добре, но предполагам У КВАРТАЛО сте свиканли се псувате и маризите. НО...НЕ ВСИЧКИ СМЕ КАТО ВАС, НАЛИ?
6
15
 
25
 
! Отговори
ЦСКА преди 6 години
Всеки път когато Каранга вкарва в БГ първенството, трябва да сяда тихо в центъра на стадион, да си сваля тениската и от долу да има надпи"Радвам се тихо " или нещо от сорта.Да видим тогава от ЛеФски дали пак ще се жалват."На калпав отбор, Каранга му пречи"
5
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аааа ххааа хаа КЗЦ
4
7
 
16
 
! Отговори
Фен преди 6 години
Хехехеееее,КЗЛ !!!!!!
3
7
 
9
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
Смешно си ***!!!
2
14
 
22
 
! Отговори
Армеец преди 6 години
Най-големите простаци г0ведата мислят, че има по-големи от тях. Е няма да знаете лепи-лари под-уенски! Ако някой син в джуките фен на 0б0ра на народа не вярва да влезе в официалният сайт на любимият си 0б0р и да прочете как са написали името на ЦСКА. Да прочете падането им от армейците и да види в новината, че никъде не пише от кого са паднали. По-просташко поведение от това здраве му кажи. А за пияндето Наско Раев (сираков) дето си смъкна гащите и си показа трибуквието нещо да кажете?!
1
12
 
23
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
не знам защо, но когато църв..лите от Герена започнат да ми се аристократеят, да наричат останалите простаци винаги ми се досир.. Мили сел..ни, това че носите името на Апостола, по никой начин не ви прави добър отбор, достойни и свестни хора, още по малко интелектуалци. Мне. Тц. Прави ви плебе.йски, сел.ски отбор, отбор най-долните слоеве на обществото - което вие наричате отбор на НАРОДА (?!), който просто е решил да носи името Левски. Нито сте част от историята на държавата, нито сте важни.