Левски към ЦСКА: Сменихте си името, но си оставате простаци!

От "Герена" бесни за малкото наказание на Каранга
21 мар 2018 17:15, Веселин Коларов
58
Левски към ЦСКА: Сменихте си името, но си оставате простаци!
Снимка: Bulphoto.com

Наказанието на голмайстора на ЦСКА Фернандо Каранга продължава да създава неистово напрежение в Първа лига.

От Левски не останаха безучастни от вчерашното изявление на "червените", че всички се страхуват от тях и излязоха с декларация.

В нея "червените" се питат дали отново ще сменят името си, индиректно се наричат "селяни" и се добавя, че на "Българска армия" не бива да толерират просташкото поведение на Фернандо Каранга.

Четете цялата декларация в материала на Gol.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тогава ние що сме в б група бе умнико умен я да попитам зарад чии е това безумие в ловеч футбол да няма а великата кметица обеща да има а дирете си акъла при кралев и боби михаилов село
46
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Село кои сие сменил името нали вие направихте да ни няма берете си плода сега
45
0
 
4
 
! Отговори
сфинете плачат... преди 6 години
УЕФА доуби хибрида ЦСКА-София, като го обяви окончателно за напълно нов отбор без история...
44
0
 
4
 
! Отговори
Това не е ЦСКА преди 6 години
Това не е ЦСКА, защото истинският ЦСКА фалира на 9.09.2016г. и защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор произлязъл от сливането на Литекс и Етрополе без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.
43
0
 
4
 
! Отговори
Цска умря преди 6 години
По повод сформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.
42
0
 
4
 
! Отговори
КРЕТЕН преди 6 години
КОЛИБАРИНА и в трандафори да го обуеш си остава КОЛИБАРИН! Еталон за просташка селендурщина заслужаващ излагане в Лувъра е Стойчо Стоилов.ТАКИВА КАТО НЕГО ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ОТНЕМАТ ПРАВАТА ДО ЖИВОТ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ СЪС СПОРТ ! Този човек създаде хаоса с изваждането на ЛИТЕКС ! Този е подстрекателя на безобразията които прави "елитната " публика! Този е от елитните недосегаеми от мутрите на микренския хитрец!
41
0
 
3
 
! Отговори
То6 преди 6 години
Защо в началото на т.н. демокрация всички играеха за Лефски, защото били сини и синия цвят бил демократичен, не ревяха и не плачеха. Сега им е виновен Каранга. Ами бийте и няма да има подигравки. Ми лефски не играе нищо, кой е винонен ???
40
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГАДНИТЕ ДОНОСНИЦИ ОТ ПОДУЯНЕ, МОГАТ И ПРАВЯТ САМО ЕДНО: ДОНОС, ДЕКЛАРАЦИЯ, ДОНОС, ДЕКЛАРАЦИЯ. ЗАБРАВИХА ЧЕ СА ФУТБОЛЕН КЛУБ! КОЛКО ПЪТИ си СМЕНЯХА ИМЕТО: ПРИНЦ КИРИЛ, ПОЩЕНЕЦ, ДИНАМО, ЛЕВСКИ-СПАРТАК, ВИТОША, ЛЕВСКИ 1914..., И КРЕМИКОВЦИ ПРИПОЗНАВАХТЕ И ИГРАЧИТЕ НА СПАРТАК. ПЪРВОТО ТИРЕ В БЪЛГАРИЯ Е ЛЕВСКИ-СПАРТАК. ДОРИ ЦЕЛИ ДВА ПЪТИ ФУТБОЛНИЯ ЛЕВСКИ Е ФАЛИРАЛ! А НАСТОЯЩИЯ ФУТБОЛЕН КЛУБ НЯМА НИЩО ОБЩО ЮРИДИЧEСКИ С АВТЕНТИЧНИЯ! НАПИШЕТЕ В ГУГЪЛ: "Настоящият ФК "Левски" е фалшив и е създаден от дс"
39
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Срам е друго това което става между фенове да се бият а не цска какво е цска сие цска литекс сие литекс и искаме оставката на живко же/лев тоя трениор е последна грижа оставка не работи за клуба ходи си живко стига сме брали срам с теб.
38
1
 
5
 
! Отговори
Гонзо преди 6 години
Колко жалко е да си Искат.По земята наведен да ходиш с фалос забит в синият изход.
37
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уефски е с далеееееч по богата история на Простащина, Идиотизъм, Надменност и Селяния. И последната им декларация го доказва!
36
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тези, които твърдят че Левски трябва да се казва "Подуене" - по същата логика не същестувува отбор ЦСКА и никога не е съществувал, има само АС 23
35
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предлагам Левски да закупи играчи за 200 милиона - Неймар, Меси, Роналдо....ще станем 3-4 пъти шампиони после ще фалираме, ще станем Левски- Спартак и след една година пак ще можем да играем за ШЛ.
34
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всъщност ми е много интересно как ЦСКА с 30 милиона дългове започва от Б група и се озова в А група, при това - без да си изчисти дълговете, а Локо СФ за около 800 000 лева потъна във В група? значи за едни можело, а за други -не можело.
33
2
 
12
 
! Отговори
Щом е нормален жеста преди 6 години
Предалагам оттук нататък всеки който вкара гол на ЦСКА да им показва жест с рязане на глави....да видят какъв кеф е.
32
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
в никоя нормална държава този жест не означава ще ви победим. Знакът "Победа" са двата разперени пръста, а рязането на глави, значи именно рязане на глави и разпалва омраза. Припомням, че за много по-малко - размахан пръст към публиката - Ефенберг бе отстранен от националния отбор и никой треньор не пожела да го върне.
31
5
 
5
 
! Отговори
Синята пъпка преди 6 години
Само ,,ПОЗОР'' Подуене!!!!! Уле!!!
30
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кравите пак мучат жално и това много ме кефи. Иначе в никоя нормална държава нямаше да накажат Каранга за жеста, който в преносния смисъл означава - ще ги победим!
29
6
 
10
 
! Отговори
ЦСКА преди 6 години
Ако сме честни то Вие сте ФК ,,Лафчис,, 1992 село Подуене !
28
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пък на синият обор името е Подуяне, но ползват друго. Не, че не са прави за тирето от селцето.