Слаба България би Казахстан с победен гол на Бодуров

Родните национали постигнаха трудна победа с 2:1
26 мар 2018 21:29, Красимир Ангелов
31
Слаба България би Казахстан с победен гол на Бодуров
Снимка: Булфото, архив

България постигна трудна победа с 2:1 срещу Казахстан в контролна среща, която се игра в Будапеща. Отборът обаче показа, че изобщо не е в час и амбициите ни за класиране на Евро 2020 вероятно са прах в очите на многобройните фенове, които не са ни виждали на голям форум от 2004 година.

Реално погледнато казахстанците играха по-добре в големи моменти от мача и нашите не заслужаваха особено успеха.

Мачът бе с по-специален привкус заради факта, че Станимир Стоилов направи дебют като селекционер на бившата съветска република.

Родните национали откриха чрез Ивелин Попов от дузпа в 23-ата минута, а в 55-ата казахстанците изравниха чрез Тунгишбаев. В 93-ата минута Бодуров донесе успеха на нашите.

Подробности за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
8
 
! Отговори
Готино преди 6 години
До vladyНаясно съм,че ще е по-подходящ за треньор,но няма да има смисъл при положение,че в същото време Перуката управлява футбола ни..
28
0
 
5
 
! Отговори
vlady преди 6 години
До ГотиноПо-добре Томислав Русев - магистър е по футбол и разбира играта в дълбочина. От друга страна такива хора са по-подходящи за треньори, отколкото за ръководители на федерации.
27
0
 
8
 
! Отговори
vlady преди 6 години
Школите в България подготвят качествени позиционни играчи със страхотно стратегическо мислене и позиционно чувство, умеещи да маневрират прецизно по терена, да заемат позиция, да наблюдават играта отблизо и да изчакват топката да дойде и положението да узрее за атака. Също имат отлична алкохолна подготовка и владеят на високо ниво всички важни финтове по масите в чалготеките.
26
0
 
3
 
! Отговори
БРАВО преди 6 години
БРАВО 26-ТИ !!! НЕКА СЕ СВЪРШИ ВЕЧЕ С ТОЗИ ФУТБОЛ. ЗАПОЧВАМ ДА СЕ СРАМУВАМ ОТ ТЕЗИ ЧЕТВЪРТИ В СВЕТА. ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОМИТАТ, ЗА ДА НЕ ГИ НАМРАЗЯТ ХОРАТА !!!
25
1
 
2
 
! Отговори
ИзгърбичЗадвратян преди 6 години
До Готинотури хьомнету коларов от днесбехе. или събери сите леевскалар да си напраят едно бефесе и да се свършва.
24
0
 
11
 
! Отговори
Handel преди 6 години
Е, хайде на късмет да е. Тази година бихме Казахстан, а догодина да паднем с малко от Албания!
23
0
 
9
 
! Отговори
Грешна информация преди 6 години
Поне две грешки: ПТРВО-мачът се игра в едно село далеч от Будапеща и това е ВТОРИ мач на Мъри като треньор на Казахстан!
22
3
 
8
 
! Отговори
до 18 преди 6 години
Перуци е като Путин - пожизнен мандат.
21
2
 
11
 
! Отговори
Готино преди 6 години
На мястото на Peruzzi начело на БФС бих сложил Борето Касабов-един от малкото,които едновременно разбират и се интересуват от футбол и в същото време биха могли да бъдат полезни :)
20
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а учат малките на футбол и им вдигат самочувствието до небесата, затова произвеждат истински футболисти, играчи от световна класа, а в БГ всичко е за отбиване на номера, затова се произвеждат само лузъри.
19
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние не сме някаква спортна нация със самочувствие както е примерно Сърбия или Хърватска, българските футболисти са пълни лузъри и убитаци свикнали да ги бият като тъпан, а българския фен винаги е мрачно и песимистично настроен вместо да се праска и да е шовинист каквито са сърбите 8-) В Сърбия и Хърватска от малки им повтарят че са най-добрите в света, най-великите във вселената, треньорите не са някакви ***-алкохолици неможещи да свържат две смислени изречения, а учат малките на футбол и
18
0
 
9
 
! Отговори
до Щирлиц преди 6 години
Класата на първенството няма нищо общо. Проблема е че българските школи произвеждат само лузъри, и хърватското е слабо ама произвеждат играчи от световна класа и ги налагат още от 17-18 годишни и като станат на 20 ги продават в големи европейски отбори, а тук се взимат разни конгоанци, сомалийци, мароканци и тем подобни щото просто българина е свикнал ден за ден и да отбие номера, къде ще учи едно дете и ще го тренира с години, много е сложно това за бай Гaньо
17
0
 
12
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Срам, срам, срам! Това е, а изказването на Г. Миланов след мача беше:"Първото полувреме играхме МАЙСТОРСКИ, второто малко се поотпуснахме, но важното е, че бяхме". И за всичко е виновен Перукан. Не може от 2000 година да е начело само един човек. Доколкото мисля и във ФИФА и УЕФА имат ограничение на мандатите.
16
1
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
До Бозкурт ДемирелБеше време,когато рядко падахме.
15
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак да кажа ,много слаби ,голем срам ,във всички свери мафия ,срамота
14
0
 
12
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Слабо първенство,слаб национален отбор.Просто е.
13
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми освен да поздравим казаците за явното развитие под българско ръководство. Дет се вика - другия път може и да бият.
12
2
 
9
 
! Отговори
свинаря преди 6 години
До Бозкурт ДемирелЯвно не си прав,защото България сега побеждава. Турския отбор не е в по цветущо положение
11
14
 
6
 
! Отговори
Бозкурт Демирел преди 6 години
Бyлгapистан е известен с лузърcкия си манталитет и с това че винаги пада
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ами като се има предвид че ние сме аматьори-любители а бихме професионални футболисти това трябва да се счита за успех. Всеки гол който вкарваме трябва да се счита за успех. Ние нямаме някакви академии, нито професионални футболисти, нито професионални треньори. Успех момчета, всеки мач който не ни бият със 7-8 пак добре.