Каранга разкри: Левски също ме искаше!

Тъжно ми е заради наказанието, заяви звездата на ЦСКА
29 мар 2018 14:45, Веселин Коларов
5
Каранга разкри: Левски също ме искаше!
Снимка: Bulphoto.com

Голямата звезда на ЦСКА Фернандо Каранга разкри, че преди време Левски е проявявал интерес към него, но до преминаването му на "Герена" така и не се е стигнало по неизвестни за него причини. 

В момента бразилският стрелец ниже гол след гол за "червените" и донесе победата им в последното Вечно дерби с 1:0. "Чувал за това. Поради някаква причина не са се получили нещата. Мениджърът ми сподели за тази възможност, но аз не съм говорил с никого в Левски", заяви Каранга в предаването "Другата игра" по Нова телевизия.
 
Относно наказанието, което получи за домакинството на Ботев Пловдив, нападателят каза, че е разочарован. Той беше санкциониран заради надуваемия фалос, който развяваше след успеха над Левски и заради жеста за рязане на глави.
 
"Признавам, стана ми тъжно, защото работя неуморно за да помагам на отбора. Смятам това за незначително, жест и не влагам никаква агресия. Разрази се една полемика, която не съм искал. И след мача с Левски агитката скандираше името ми. Винаги ще тичам за тях, това бе емоционален жест, бях много развълнуван. Бях емоционален, знаех, че е играчка във формата на п**ка, но не е имало желание за провокация".
 
"Искам извинение от свое име и от името на ЦСКА. Извинение от тези, които са видели повече, от това, което съм искал. Но аз съм си такъв. Затова на терена съм друг човек и не мога да сдържам емоциите си", каза още Каранга.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искаше го и Реал Мадрид за 200 000 000 евро, но той предпочете Гриша от село Микре и Литекс. Сега ще го видите на Световното как играе за Бразилия. Хаха
3
6
 
3
 
! Отговори
Тишо преди 6 години
Каранга що не вземе да си изпращи в простата кратунаа една щанга?
2
6
 
6
 
! Отговори
Цска-съдийско знаме преди 6 години
Ако го няма Ръканга и съдиите, хибрида Цска-София(Литекс) отдавана да е изпаднал в по-долна група.
1
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къв е тоз ве ...че го пишат тук ? Има ли такъв спорт още в БГ.